Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Il Palmento

Il Palmento

Italië - Puglia - Locorotondo

Travis header

Il Palmento Italië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Il Palmento - Puglia

Een unieke ervaring beleef je tijdens een verblijf bij Il Palmento in Puglia. Een plek waar de wijn beter smaakt dan waar dan ook in Italië en waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Verblijf in een Trulli: een traditioneel huisje uit de regio wat vroeger zonder cement werd gebouwd om belasting te ontwijken. Vandaag de dag logeer je in een steviger huis wat voor een uniek verblijf zorgt. Wandel in de tuinen tussen de olijfbomen en geniet van het uitzicht vanuit het zwembad. 

Een uniek verblijf

Het terrein van Il Palmento staat vol met kleine Trulli met puntige dagen, die voor een leuk uitzicht zorgen. Samen met de prachtige tuinen en het uitzicht over de omgeving is dit een fantastische plek voor een vakantie. Koel af van de Italiaanse zomerzon in een van de twee zwembaden, waarvan een geschikt is voor kinderen. Vraag ook naar de wijn die bij Il Palmento wordt gemaakt en er zal rijkelijk verteld worden over het proces en de geschiedenis van de lokale wijn, die overigens heerlijk is. 

Heerlijk dineren

Naast de wijn, staat Il Palmento ook bekend om het uitstekende eten wat in het Vitae Restaurant wordt geserveerd. Er worden internationale en regionale gerechten bereid, waarbij lokale producten worden gebruikt. Er wordt met respect voor traditionele bereidingswijzen gekookt, in combinatie met moderne interpretaties van de Italiaanse keuken. Onder begeleiding van heerlijke wijnen uit de streek beleef je een prachtige culinaire ervaring.

Home > Hotels en appartementen > Il Palmento