Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Kura Kabana I

Kura Kabana I

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Kura Kabana I op Bonaire voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Kura Kabana I - Bonaire

Ben je op zoek naar een kleinschalig verblijf op Bonaire, dan zit je bij Kura Kabana I helemaal goed. Met een gunstige ligging in het centrum van Kralendijk en het strand op slechts 2 kilometer afstand is hier altijd iets te doen. Verblijf in een van de ruime appartementen van Kura Kabana I voor een comfortabel verblijf op dit Caribische eiland.

Ruime appartementen

Als je een reis boekt naar Kura Kabana I op Bonaire, dan verblijf je in één van de 16 appartementen. De 2-kamerappartementen zijn iets minder dan 40 m² en bestaan uit een woonkamer met een aparte slaapkamer. Het fijne aan de appartementen is dat je beschikt over een ruime keuken met 4-pits kookplaat. Zo kun je uiteten afwisselen met af en toe zelf een maaltijd klaarmaken. Het complex heeft verder een gemeenschappelijk magnesium zwembad, beter voor het mileu en voor jouw huid!

Ligging in het centrum van Kralendijk

De ideale ligging van Kura Kabana I, in het centrum van Kralendijk, geeft je de mogelijkheid om 's avonds de gezelligheid op te zoeken. Op loopafstand vind je verschillende winkels, bars en leuke restaurants aan zee. Natuurlijk vind je hier ook de gezellige gekleurde huisjes, maar ook de stranden liggen niet ver van dit verblijf af. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 2 kilometer afstand en als je een auto huurt, kun je meerdere stranden bezoeken evenals Washington Slagbaai National Park.

Home > Hotels en appartementen > Kura Kabana I