Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Lagun Blou Resort

Lagun Blou Resort

Curaçao - Curaçao - Lagun

Travis header

Lagun Blou Resort op Curaçao voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Lagun Blou Resort - Curaçao

Lagun Blou Resort ligt op een adembenemend mooie plek op Curaçao! Met het strand aan je voeten, een prachtig koraalrif en een eigen duikschool op het resort, is dit een ideale plek voor een duik- of snorkeltripje. Grote kans dat je hier veel gekleurde vissen, maar ook zeeschildpadden spot! Maar je kunt hier ook relaxen in het zwembad en genieten van een magnifiek uitzicht. Wil je meer zien van Curaçao, huur dan een auto en binnen 30 minuten sta je in het gezellige Willemstad.

Appartementen en bungalows

Wanneer je op vakantie gaat naar Lagun Blou Resort op Curaçao kun je kiezen tussen verschillende appartementen en bungalows. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot maximaal 3 personen en hebben een prachtig zicht op zee. De bungalows zijn wat groter (ongeveer 90 m²) en daardoor geschikt tot maximaal 7 personen. Bij de bungalows heb je de keuze voor zwembad/tuinzicht en zeezicht. Welk verblijf je ook kiest bij Lagun Blou Resort, je beschikt altijd over de nodige faciliteiten, zoals een kitchenette, koelkast, wifi, en een terras.

Unieke ligging op Curaçao

Veel van de hotels op Curaçao liggen rondom Willemstad en de bekende stranden Jan Thiel en Mambo Beach, maar Lagun Blou ligt aan een prachtige kleine baai in het westelijke deel van het eiland. Playa Lagun is een idyllische baai met ontzettend helder water met prachtig koraalrif en is omringd door hoge kliffen. Het is dan ook de ideale plek voor duik- en snorkelliefhebbers. Lagun Blou Resort heeft een eigen duikschool "Dive Wederfoort" voor wie kennis wilt maken met duiken of als ervaren duiker in een groepje de onderwaterwereld van Curaçao wilt ontdekken.

Home > Hotels en appartementen > Lagun Blou Resort