Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Leopard Beach Resort & Spa

Leopard Beach Resort & Spa

Kenia - Kust - Diani Beach

Travis header

Leopard Beach Resort & Spa Kust voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Leopard Beach Resort & Spa - Kenia

Stel jij je bij een tropische vakantie zo’n beeld voor je met wuivende palmbomen, strand, blauw water en een luxe resort? Dat is precies wat je bij Leopard Beach Resort & Spa kunt verwachten. Maar in werkelijkheid is het nóg mooier! De suites en villa’s liggen in een weelderige tuin, direct aan het befaamde Diani strand

Award winnaar

Het Leopard Beach Resort & Spa heeft meerdere awards gewonnen, waaronder prijzen voor de mooiste spa, het beste familieresort en zelfs het beste resort in Kenia. Door de prachtige ligging is het hotel een geliefde plek voor bruiloften en huwelijksreizen. Bovendien ontving het resort het gouden Travelife Badge Logo voor Sustainability. Leopard Beach werkt er hard aan om zelf de verandering te zijn die ze graag in de wereld zouden zien. Zijn het milieu en humane werkomstandigheden net zo belangrijk voor je als een fijne vakantie, dan kun je hier dus met een gerust hart naartoe!

Lekker genieten en eten

Op het resort kun je op alle manieren optimaal genieten. Dat begint al in de comfortabele suite of villa, vanwaar je een schitterend uitzicht op de oceaan hebt. In de spa geef je de zorg even uit handen en laat je je lekker pamperen. Ook de inwendige mens komt in het Leopard Beach Resort & Spa niets tekort. Neem plaats op het gezellige, houten terras van The Chui Grill, of ga op chique in het sfeervolle à-la-carterestaurant. Verder zijn er verschillende bars en kun je gebruik maken van de sportfaciliteiten en de uitgebreide watersportmogelijkheden. Verblijven kan hier op basis van halfpension, maar ook volpension en all-inclusive behoren tot de mogelijkheden.

Home > Hotels en appartementen > Leopard Beach Resort & Spa