Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > The Maji Beach Boutique

The Maji Beach Boutique

Kenia - Kust - Diani Beach

Travis header

The Maji Beach Boutique voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

The Maji Beach Boutique - Kenia

Een luxe verwenoord, dat is The Maji Beach Beach Boutique in het kort samengevat. In deze mooie villa zijn 15 sfeervolle kamers/suites en het complex wordt omringd door het zwembad van 118 meter lang! Geniet van de uitmuntende service, want hier word je overgoten met Keniaanse vriendelijkheid en als een koning(in) behandeld. Dus, wil je een tropische verwenvakantie, dan heb je je nieuwe adresje gevonden.

Koloniale stijl

De villa is opgetrokken in koloniale stijl en ook de inrichting is chique koloniaal. Dat je hier in de tropen zit, merk je aan de klamboe die over het bed hangt. The Maji Beach Boutique ligt direct aan het parelwitte strand en sommige kamers hebben uitzicht op zee, andere op de tuin vol palmbomen en het zwembad. In het zwembad dat door het hele resort kronkelt, kun je perfect baantjes trekken en op het strand kun je lekker relaxen op zo’n mooie strandbed. Als je daar eenmaal zit, wil je nooit meer naar huis!

Veel te doen

Behalve luieren in de zon is er veel te doen. Zo kun je gaan snorkelen, duiken of windsurfen en in het kleinschalige boutiquehotel zijn er ook voorzieningen in de vorm van spelletjes, een pooltafel en fitness. Voor de ultieme ontspanning laat je je lekker masseren en duik je de spa in (tegen betaling). Natuurlijk zit je in The Maji Beach Boutique dus heerlijk, maar het zou zonde zijn om niet ook de prachtige omgeving te verkennen. Maak bijvoorbeeld een onvergetelijke tocht in een boot met glazen bodem, of doe mee aan safari om de big five en ander wild te spotten!

Home > Hotels en appartementen > The Maji Beach Boutique