Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Mansea Beach Gambia

Mansea Beach Gambia

Gambia - West Gambia - Kololi

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Mansea Beach Gambia gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Mansea Beach - Gambia

Wil jij genieten van de zon in het mooie Gambia? Boek dan je vakantie bij Mansea Beach! Met een grote glimlach staat het personeel je al op te wachten voor een warm ontvangst. Een duik in het heerlijke zwembad en de wuivende palmbomen om je heen geven je het ultieme vakantiegevoel. En met een fijn strand en het gezellige centrum op loopafstand heb je altijd wat te doen!

Relaxen onder de Gambiaanse zon

Bij Mansea Beach is er altijd wat te doen, speel een fanatiek potje volleybal, tafeltennis en maak tegen betaling gebruik van de pooltafel. In de tuin van het hotel ligt een heerlijk zwembad, na een verfrissende duik bestel je een heerlijk drankje aan de bar. Op het zonneterras geniet je tussen de palmbomen van de Gambiaanse zon. Nog niet genoeg ontspanning? Stap dan in het stoombad en kom even helemaal tot rust. In het buffetrestaurant wordt het lekkerste eten bereid en stel je je eigen maaltijd samen. 

Het strand & centrum van Kololi

Mansea Beach ligt op een rustige locatie in het centrum. Met een klein stukje lopen ben je al op het heerlijke zandstrand van Kololi. Zodra je het geruis van de zee hoort en de palmbomen ziet staan weet je al dat dit de perfecte stranddag wordt! Het centrum van Kololi ligt op loopafstand, hier bezoek je de Craft Market en relax je aan het Senegambia Beach!

Home > Hotels en appartementen > Mansea Beach Gambia