Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

RIU Santa Fé

Mexico - Pacifische Kust - Cabo San Lucas

Travis header

RIU Santa Fé - Mexico

Bij RIU Santa Fé geniet je 24 uur per dag van de lekkerste maaltijden, drankjes en natuurlijk de service die je gewend bent van RIU. Met een heerlijk zandstrand aan je voeten belooft dit een heerlijke vakantie te worden. Je verblijf hier op basis van een uitgebreide all-inclusive formule, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken. Wanneer ga jij naar dit luxe 5-sterrenhotel in Mexico?

Swim-up bar

RIU Santa Fé beschikt over maar liefst vijf verschillende buitenbaden, zo kun je bijna elke dag in een ander zwembad duiken. Kies een heerlijk ligbed uit onder de zon en relaxen maar! Een van de zwembaden is extra leuk aangezien je hier cocktails kunt bestellen aan de swim-up bar. Test de drankjes allemaal uit tijdens je vakantie, want het is inbegrepen in de prijs. Ook is er een paar keer per week een pool party voor volwassenen, relaxen en lekker feesten!

Uitzicht over zee

Als je bij RIU Santa Fé kiest voor een kamer met zeezicht, dan word je elke dag wakker uitzicht over zee. Zo kun je vanaf je terras of balkon romantisch genieten van de zonsondergang met een drankje uit de likeurdispenser (ook inclusief). Kom je met het gezin? Dan is de familiesuite perfect! Deze kamer is geschikt voor 4 tot en met 8 personen, dus aan ruimte geen gebrek.

Home > Hotels en appartementen > RIU Santa Fé