Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sunflower Malta

Sunflower Malta

Malta - Malta - Qawra

Travis header

Sunflower Malta voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Sunflower - Malta

Op zoek naar een knus hotel op Malta met uitzicht op Qawra en de zee vanaf het dakterras? Dan is het 3-sterren Sunflower in Qawra de perfecte keuze. Haal een lekker drankje bij de swim-up poolbar en ontdek Buggibba en St. Paul's Bay, plaatsjes die beide dichtbij liggen. 

Dakterras met swim-up bar

Op het dakterras van Sunflower is een heerlijk zwembad met een swim-up poolbar waar je lekkere drankjes kan halen om in de warme zon te proosten op jullie vakantie! Ondertussen kun je genieten van een prachtig uitzicht over Qawra en in de verte zie je de zee schitteren. Een dagje naar het centrum van Buggibba? Dat ligt al op 500 meter van het hotel en er gaat ook nog eens een gratis shuttlebus naartoe. 

Gezellige boulevards

's Avonds er even op uit? Dan zijn er op Malta veel gezellige boulevards waar je heerlijk kunt rondslenteren. Als je aan het einde van de middag gaat, dan kun je een prachtige zonsondergang verwachten waarna je een lekker hapje kunt eten in een van de restaurants. En misschien scoor je nog wel een souvenir in een van de winkeltjes.

Home > Hotels en appartementen > Sunflower Malta