Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Theoni Kreta

Theoni Kreta

Griekenland - Kreta - Malia

Travis header

Theoni Kreta op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Theoni - Kreta 

Als je op zoek bent naar een rustig verblijf op het prachtige Kreta is Theoni een goede optie. Het hotel is kleinschalig, waardoor je weinig last hebt van andere vakantiegangers. Drankjes haal je bij de zwembadbar en kun je heerlijk in de tuin op een ligbedje opdrinken. Wil je toch even de drukte opzoeken? Dankzij de fijne ligging van Theoni ben je binnen een paar minuten bij het stadscentrum.

Groene tuin met zwembad

Tijdens je vakantie op Kreta spendeer je de meeste tijd waarschijnlijk buiten. Niet zo gek ook, met dat lekkere Griekse weer. Gelukkig heeft Theoni een mooie tuin waar je in alle rust van de zon kunt genieten. Strijk neer op een van de ligbedjes bij het zwembad en geniet van de gezellige vakantiesfeer. Mocht het warme weer je even teveel worden, dan kun je hier ook prima afkoelen in het zwembad. 

Vlak bij het centrum

Mocht je het complex willen verlaten tijdens je vakantie en wat meer van Kreta ontdekken, dan zijn er verschillende leuke plekjes die je kunt opzoeken. Zo sta je bijvoorbeeld binnen 300 meter al in het centrum van Malia. Om bij het strand te komen moet je iets langer lopen, maar binnen 20 minuten sta je al met je voeten in het zand en kun je een frisse duik in de zee nemen. Een dagje feesten? Dan is het mogelijk om Chersonissos te bezoeken, wat op zo'n 7 kilometer afstand ligt.

Home > Hotels en appartementen > Theoni Kreta