Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Vallum Apartments

Vallum Apartments

Kroatië - Midden-Dalmatië - Bol

Travis header

Vallum Apartments voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Vallum Apartments - Kroatië

Zoek jij nog een leuk verblijf voor je onvergetelijke zonvakantie in Kroatië? Kijk dan even naar Vallum Apartments in Midden-Dalmatië. Het eenvoudige 3-sterren Vallum Apartments biedt een vakantie voor een scherpe prijs! Met het prachtige Zlatni Rat om de hoek geniet je van het witte zand en de helderblauwe zee. Door de scherpe prijs en de fijne ligging is dit hotel perfect geschikt voor een gezellige familievakantie.

Relaxen in de Kroatische zon

Achter de receptie staat het vriendelijke personeel voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Iedere ochtend ga je op zoek naar een verse bakker om een heerlijk ontbijtje te halen. Vervolgens relax je met een verfrissend drankje op het terras, en geniet je van de stralende zon. Wees sportief en huur een fiets om de omgeving op eigen houtje te verkennen. Ook hoef je geen overvolle koffers mee te nemen, want tegen betaling maak je gebruik van de fijne kledingwasservice!

Prachtige stranden & ontdek Bol!

In no time loop je al het prachtige strand op. Terwijl jij geniet van de zon en het geruis van de zee in je oren, vermaken de kinderen zich in het water, en gaan ze het avontuur aan om op het waterparcours. In het centrum van Bol ligt het prachtige Zlatni Rat, ook wel de Gouden Hoorn genoemd. Hier geniet je een dag van het bijzonder gevormde strand en van het lekkerste eten. Ook bewonder je in Bol het indrukwekkende dominicanenklooster. Dit klooster is gemaakt in 1475 en is nu omgetoverd tot een mooi museum met een prachtige tuin.

Home > Hotels en appartementen > Vallum Apartments