Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Villa Bane

Noord-Macedonië - Meer van Ohrid - Pestani

Travis header

Villa Bane Noord-Macedonië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Villa Bane - Noord-Macedonië

In het kleinschalige complex Villa Bane is het genieten op vele vlakken. De omgeving is prachtig en op loopafstand van het Meer van Ohrid vind je hier ultieme rust. Daarnaast ligt het centrum van het charmante vissersdorpje Pestani op slechts 150 meter. In Villa Bane ben je helemaal op je plek. Hier tref je de rust, ruimte en gastvrijheid. Een fijne plek voor als je de natuur van Noord-Macedonië wilt ontdekken. Een prachtig land met vele kanten!

Rust en vrijheid

In Villa Bane word je hartelijk ontvangen. Het complex is zeer kleinschalig. Met slechts 4 appartementen is het haast een privéverblijf. De appartementen zijn netjes ingericht en van alle gemakken voorzien. In de ochtend start je de dag goed in het ontbijtrestaurant. De eigenaren van Villa Bane leggen je graag in de watten met een goed ontbijt en helpen je waar nodig. Wil je graag een excursie boeken of met een taxi richting het centrum? Ook daarbij helpen ze je graag op weg!

Fijne ligging

In de omgeving van Villa Bane tref je een mooie natuur, met onder meer een klein strandje aan het Meer van Ohrid. Wil je liever de verdere omgeving ontdekken? Het centrum van het gezellige Ohrid ligt 13 kilometer verderop. De stad is eenvoudig met een huurauto of taxi te bereiken. Ohrid heeft een mooi centrum met verschillende winkels, restaurants en ander vertier. Ook de boulevard is zeker de moeite waard, een fijne plek om te wandelen en de gezellige sfeer te proeven!

Home > Hotels en appartementen > Villa Bane