Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > 9-daagse safari Tsavo & Taita

9-daagse safari Tsavo & Taita

Alle rondreizen

Travis header
1659,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Safari Tsavo & Taita

2 december 2024
9 dagen
Kenia
Zie beschrijving
Groepsrondreis

9-daagse safari Tsavo & Taita - Kenia

Tijdens deze korte, maar o-zo-indrukwekkende safarireis, maak je kennis met de hoogtepunten van de Keniaanse natuur én geniet je van een tropisch strand. Ontmoet heel veel verschillende dieren en relax in een heerlijk resort aan de kust van Kenia. De perfecte combinatie tussen avontuur en ontspanning!

Van strand naar avontuur

Na aankomst op het vliegveld in Mombasa word je naar je all-inclusive strandhotel gebracht (Bamburi Beach Resort in Bamburi of Baobab Beach Resort in Diani Beach) waar je heerlijk een dagje bij kunt komen. Ook pak je een kleine tas in want de volgende dag begint de safari al! De gids neemt je, na een vroeg ontbijt, mee naar Tsavo East National Park en Taita Hills. Het is een mooie route van zo’n 230 km waarbij je ook een kijkje krijgt in het echte Afrikaanse leven. In het Tsavo East National park leeft een grote populatie olifanten die rood kleuren door de rode bodem die je veel ziet in dit gebied. In het prachtige landschap kun je ook leeuwen, gazelles, cheeta’s en buffels spotten, en misschien zelfs een paar welpjes. Neem dus zeker een verrekijker of camera met zoomlens mee! Overdag lunch je bij Ashnil Aruba Lodge en in de avond ga je naar Taita Hills Safari Resort om daar te overnachten.

Lodge op palen en nachtsafari

De volgende dag gaat de tocht verder naar het Taita Hills reservaat, waar je wederom van de fauna en flora kunt genieten: heel veel exotische vogels, leeuwen, rode olifanten, zebra’s en elegante giraffen. Je luncht en overnacht op een unieke locatie: een lodge op palen waar je over hangbruggen loopt met uitzicht over de waterput waar de wilde dieren komen drinken. Later op de dag ga je op nachtsafari om weer andere dieren te kunnen spotten die tot leven komen als het donker wordt.

Na drie dagen onvergetelijk avontuur ga je weer terug naar je strandhotel waar je nog een paar dagen tot rust kunt komen. Geniet van de luxe faciliteiten van het hotel en neem een kijkje in de omgeving. Boek bijvoorbeeld een stadstour in Mombasa of maak een snorkeltocht om de mooie onderwaterwereld te ontdekken.

Meer over onze ervaringen lezen en onze eigen foto's bekijken van deze unieke safari rondreis in Kenia? Bekijk dan onze blog: Safari in Kenia: Tsavo East National Park en Taita Hills!

Review 9-daagse safari Tsavo & Taita

Getest door TravelHunter

Deze accommodatie is getest door TravelHunter. Lees hier onze review.

Route:

Mombasa
Tsavo Oost National Park
Taita Hills
Mombasa

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > 9-daagse safari Tsavo & Taita