Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Een hartjesreis met jouw valentijn!

Een hartjesreis met jouw valentijn!

Neem jij jouw valentijn mee naar één van deze romantische, hartvormige bestemmingen? Ver weg, zoals in Thailand, of wat dichterbij zoals in Kroatië: de volgende liefdesbestemmingen zijn ware ‘paradijsjes op aarde’!

Galesnjak Island in Kroatië

Galešnjak, ofwel het ‘Eiland van de liefde’, ligt in een prachtige omgeving in Kroatië. Dit hartvormige eiland in het Pašman-kanaal van de Adriatische Zee, is omringd door azuurblauw water. Een perfecte bestemming voor een onvergetelijk huwelijksaanzoek óf voor een super romantische kampeertrip!

Galesnjak Island hartjeseiland
Galesnjak Island hartjeseiland

Ko Kaeo Yai in Thailand

Het Ko Kaeo Yai eiland in Thailand is ook zo perfect hartvormig. Er is een verborgen strand, uitsluitend te bereiken met een longtail boot. De tocht ernaar toe is al een belevenis op zich. Eenmaal aangekomen op het strand ontdek je een oase van rust in een schitterende setting van diepblauw water, zacht, wit zand en wuivende palmbomen. Kortom, romantischer kan niet.

Ko Kaeo Yai in Thailand
Ko Kaeo Yai in Thailand

Isla Corazón in Argentinië

Ga je liever voor een actieve vakantie in combinatie met een romantisch rendez-vouz? Het Argentijnse ‘lake district’ in het Nahuel Huapi National Park is dan jullie perfecte bestemming! De omgeving is ruig, weelderig groen en biedt vele mogelijkheden om te hiken, kajakken en meer. Bovendien ligt midden in het Mascardi meer nog zo’n perfect gevormd hartjeseiland, het Isla Corazón. Peddel er in je kajak naartoe en beleef samen de tijd van jullie leven!

Isla Corazón Argentinië
Isla Corazón Argentinië

Hartjesmeer St. Pauls Bay op Rhodos

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bruiloft of voor een valentijnsvakantie? Bij het idyllische St. Paul’s Bay in het Griekse plaatsje Lindos op Rhodos staat een pittoresk kerkje. Het meer is hartvormig, er is een schitterend zandstrand, adembenemend mooi uitzicht en diepblauw water. Kortom, misschien wel een van de meest romantische plekken op aarde.

Hartjesmeer Rhodos
Hartjesmeer Rhodos

Karawapop Lagoon in Indonesië

Karawapop Lagoon wordt, heel toepasselijk, ook wel Love Lake genoemd. Deze hartvormige, blauwe lagune is echt prachtig! Maak een boottocht over het kristalheldere water, of wandel over het houten dok. Het is een promenade die uitkomt bij een trap, die je vervolgens naar het hoogste punt op de klif leidt. Vanuit daar heb je goed uitzicht op de oogverblindend mooie omgeving en is de hartvorm van de lagune goed zichtbaar. Een prima plekje om wat fraaie plaatjes te schieten.

Karawapop Lagoon Indonesië - Love lake
Karawapop Lagoon Indonesië - Love lake

Heart Reef Australië

Heart Reef is een prachtig, natuurlijk gevormd rif. De omgeving is beschermd, dus het beste kun je een rondvlucht boeken over het Whitsundays gebied, waar dit ‘eiland’ deel van uitmaakt. Een onvergetelijke ervaring en zeker een aanrader!

Heart Reef Australië
Heart Reef Australië

Lagh de Calvaresc in Zwitserland

Het Calancatal is een schitterende, maar ruige omgeving in het zuiden van Zwitserland. Op zo’n 2215 meter boven de zeespiegel ligt een parel van een bergmeer. Lagh de Calvaresc vormt letterlijk en figuurlijk het hart van het dal. Om er te komen moet je een flinke hiketocht maken, maar dan heb je ook wat! Gearmd lopen jullie met je vermoeide voeten door het heerlijke koele en glasheldere water terwijl je de schone berglucht inademt. Een prachtig uitzicht, alpenrozen en romantiek… Daar hoeven we niets meer aan toe te voegen.

Lagh de Calvaresc Zwitserland
Lagh de Calvaresc Zwitserland

Potami Beach op Samos

In het noordwesten van het Griekse eiland Samos ligt nog zo’n hartvormig paradijsje. Tijdens het hoogseizoen zijn er hier twee beach bars, zodat je kunt genieten van bruisende gezelligheid. Ga je in het voorseizoen, dan ben je verzekerd van een serene rust. Vanaf de St. Nicolas kapel heb je een mooi uitzicht over de baai, die door een rotspartij in zee in twee, bijna identieke kommen is verdeeld; de bolle vormen van een hart. Combineer je romantische samenzijn op het strand met een tripje naar de nabijgelegen Potami watervallen.

Potami Beach Samos hartje
Potami Beach Samos hartje

Hart van Voh in Nieuw-Caledonië

Maak een romantische vliegtocht over de top van de berg Katepei, en ontdek ’s werelds grootste lagune met alle tinten blauw en groen, vlieg over het Barrier Reef, talloze bewoonde eilanden en uiteindelijk het meest romantische uitzicht dat je maar kunt bedenken: de hartvormige mangrove het Hart van Voh. Het ligt in de noordelijke provincie Grande Terre op Nieuw-Caledonië, een groot eiland ten oosten van Australië. Je kunt ook een speciale ‘romantic tour’ boeken, waarbij je 30 minuten vliegt en landt op een eiland in de buurt zodat je samen een half uur kunt pootje baden.

Hart van Voh Nieuw-Caledonië
Hart van Voh Nieuw-Caledonië

Romantisch reisje of meer...?

Of je nu op zoek bent naar de perfecte bestemming voor een romantische trip voor jou en je geliefde, of hem of haar wilt verrassen met een huwelijksaanzoek, er is keuze genoeg!


Home > Blog > Een hartjesreis met jouw valentijn!