Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Ski-in ski-out, een accommodatie aan de piste

Ski-in ski-out, een accommodatie aan de piste

Voor het ultieme wintersportgevoel boek je een accommodatie direct aan de piste, ook wel ski-in, ski-out. Vanuit je chalet of hotel sta je dan direct op de piste of hoef je alleen nog de lift naar boven te nemen en de actieve dag op de latten kan starten. Dus geen gesjouw en geglibber over de weg, maar direct na het ontbijt op de piste, ideaal toch? Er zijn steeds meer van zulke ski in, ski out verblijven en wij laten onze favoriete accommodaties in deze blog zien!

Schutzhütte Wildkogelhaus

schutzhutte-wildkogelhaus-oostenrijk.jpg

Wat een plaatje! Schutzhütte Wildkogelhaus ligt midden in het skigebied Wildkogel Arena in Oostenrijk. Als je 's ochtend wakker wordt, kijk je gelijk uit op dit prachtige gebied én je kunt als eerste over de vers geprepareerde sneeuw skiën of snowboarden. Bovendien kun je in de middag lekker lang door gaan, want je stopt gewoon weer voor de deur van het hotel. En alhoewel dit natuurlijk heerlijk is, kun je er ook voor kiezen om wat eerder af te dalen om aan te haken bij de gezellige après-ski waar je dagelijks tussen 14.00 en 17.00 uur terecht kunt voor een goede afsluiting van de dag!

Boek dit hotel: Schutzhütte Wildkogelhaus >

Landal Bad Kleinkirchheim

Landal Bad Kleinkirchheim Oostenrijk

De meeste mensen kennen Landal van de vakantieparken in eigen land of net over de grens, maar deze bekende aanbieder heeft ook verschillende accommodaties in skigebieden, waaronder Landal Bad Kleinkirchheim. Dit vakantiepark ligt direct bij het gelijknamige skigebied Bad Kleinkirchheim met 100 kilometer aan geprepareerde pisten en 24 liften.

Het park biedt appartementen en vrijstaande chalets tot wel 10 personen. Voor de kinderen is hier ook van alles te doen. Zo loopt de geliefde mascotte, Bollo, rond en kunnen de kleintjes terecht bij de Bollo Club. Bovendien zijn er volop activiteiten, zoals arrensleetochten, rodelen, langlaufen en je kunt hier zelfs schaatsen. Wie lekker wilt ontspannen kan terecht bij Therme St. Kathrein & het Therme Römerbad, beide vlak bij Landal Bad Kleinkirchheim

Boek dit vakantiepark: Landal Bad Kleinkirchheim >

Waldhotel Willingen

Waldhotel Willingen Duitsland

Waldhotel Willingen heeft een fenomenaal uitzicht over het Duitse skigebied Willingen! Je kijkt vanuit dit voordelige hotel uit op de pistes en het dorp én helemaal mooi: je skiet vanuit dit 3-sterrenhotel zo richting de dichtstbijzijnde skilift. Ontspannen na een actieve dag? Ook dat kan hier. Er is namelijk een verwarmd binnenzwembad en een wellness met onder andere een sauna, stoombad en whirlpool.

Boek dit hotel: Waldhotel Willingen >

Résidence Les Hauts de Preclaux

Résidence Les Hauts de Preclaux Frankrijk

Résidence Les Hauts de Preclaux ligt in het skigebied Les Orres. Het is een ideaal ski-in/ski-out verblijf in Frankrijk. De appartementen liggen namelijk op 1800 meter hoogte en wanneer je naar buiten loopt, kun je gelijk met de skilift Préclaux mee naar boven! In de middag kun je ook weer tot aan de deur skiën, de pistes Bois Méan en Préclaux komen namelijk ook weer bij Résidence Les Hauts de Preclaux uit, ideaal!

Boek dit hotel: Résidence Les Hauts de Preclaux >

Chalet Sankt Georgen ob Murau

chalet-sankt-georgen-ob-murau.jpg

Deze luxe chalet ligt in Sankt Goargen ob Murau aan de voet van de skilift én de piste van de Kreischberg. Het is een ruime chalet van 115m² en is met maar liefst 5 slaapkamers geschikt voor 10 personen. Bovendien heeft dit nette huisje een infrarood sauna, een bubbelbad in de badkamer én een bubbelbad op het terras waar vandaan je ook nog eens een prachtig zicht hebt op de skipistes!

Boek deze chalet: Chalet met bubbelbad buiten >

Ook leuk: Luxe wellnesshotels voor je volgende wintersport!

Aanbieders voor een verblijf aan de piste

Meer inspiratie nodig? Bekijk onderstaande aanbieders voor meer luxe vakantiehuisjes:


Home > Blog > Ski-in ski-out, een accommodatie aan de piste