Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Luxe wellnesshotels voor je volgende wintersport!

Luxe wellnesshotels voor je volgende wintersport!

Op zoek naar een luxe verblijf voor je volgende wintersport vakantie? Verblijven in een wellnesshotel in een wintersportgebied biedt je de ideale combinatie tussen een actieve skivakantie en voldoende relaxmomentjes. Na een sportieve dag op de piste heb je tenslotte wel wat ontspanning verdiend, nietwaar? Berg je ski's of snowboard op, ruil je winterkleding om voor een zachte badjas en gun je spieren de tijd om weer op te laden voor de volgende dag.

Ben jij op zoek naar een geschikt hotel met uitgebreide wellnessfaciliteiten voor je volgende wintersport? Lees dan gauw verder, want wij hebben een overzicht voor je gemaakt met een aantal hele mooie hotels en resorts mét spa!

Aqua Dome Therme in Längenfeld

Aqua Dome Therme in Längenfeld Oostenrijk

Dit ultra luxe wellness hotel heeft niet alleen een gigantisch wellnesscenter van 20.000 m², het heeft ook nog eens een prachtige locatie met spectaculair uitzicht op de Öztaler Alpen en er is ook nog eens een exclusieve vinotheek met meer dan 300 verschillende soorten wijnen, waaronder diverse lekkere Oostenrijkse wijnen.

Boek dit sparesort: Aqua Dome Therme >

TAUERN SPA Zell am See - Kaprun

TAUERN SPA Zell am See - Kaprun

Wauw, dit is toch wel het ultieme bucketlist hotel voor alle wintersport- én wellnessliefhebbers! TAUERN SPA Zell am See - Kaprun heeft een spacentrum van 20.000 m² met faciliteiten die zowel binnen als buiten te vinden zijn. Zoals je op de foto's kunt zien bevindt je je hier in een luxe en sfeervol verblijf met panoramisch uitzicht op de prachtige omgeving.

Faciliteiten genoeg: 13 verschillende sauna's en stoombaden, ruime hotelkamers, een ontspanningsruimte met open haard en maar liefst 6 restaurants, bars en cafés. De skibus stopt direct naast het hotel en brengt je dagelijks van en naar het skigebied Kitzsteinhorn Gletsjer, dat op zo'n 5 kilometer van dit 4-sterrenhotel ligt.

Boek dit hotel: Ultieme wellness + wintersporthotel >

Hotel Ambet - Dolomieten

Hotel Ambet spa - Dolomieten

Het luxe 4-sterrenhotel Ambet ligt in het Zuid-Tiroolse Maranza op nog minder dan 1000 km afstand vanaf Utrecht. Vanaf dit hotel kun je het prachtige skigebied Dolomiti Superski ontdekken. Er liggen twee skipistes vlak voor de deur en de skilift is op slechts 50 meter van het hotel te vinden. Bovendien is er een verwarmd binnenzwembad én kun je vanuit de sauna en het bad op het dak genieten van een spectaculair uitzicht op het winterlandschap van Italië!

Boek dit hotel: Spahotel met uitzicht >

Meer hotels waarbij je in een mum van tijd op de piste staat? Check onze blog: Ski-in ski-out, een accommodatie aan de piste.

Alpinresort Sport & Spa - Saalbach

Alpinresort Sport & Spa Saalbach

Een van de aanraders: Alpinresort Sport & Spa! Dit all-inclusive 4-sterrenhotel in Saalbach ligt direct naast de Schattberg X-press. Je bent dus binnen no-time op de piste. Wanneer je terugkomt van een geslaagde dag in de sneeuw, kun je terecht in het gigantische wellnesscenter van ruim 1000 m² met diverse sauna's, een whirlpool, een Turks stoombad zowel een binnen- als buitenzwembad!

Boek dit wellnesshotel: Alpinresort Sport & Spa >

Levi Hotel & Spa - Bubbelen met Noorderlicht

Levi Hotel & Spa noorderlicht

Wanneer je op zoek bent naar een unieke wintersportervaring, dan moet je zeker een keer op vakantie naar Lapland! Bij Levi Hotel & Spa, in het bruisende centrum van het gelijknamige wintersportoord Levi, kun je op een wel heel bijzondere manier bubbelen. Met wat geluk spot je hier namelijk vanuit de whirlpool het indrukwekkende noorderlicht! Bovendien heeft dit 4-sterrenhotel een echte Finse sauna en maar liefst 17(!) verwarmde binnen- en buitenzwembaden. En dan ligt het ook nog eens op loopafstand van het centrum én zo goed als naast de skipiste. #aanrader!

Boek dit hotel: Uniek wintersporthotel >

Die HOCHKÖNIGIN - Mountain Resort

die HOCHKÖNIGIN - Mountain Resort

Dit 4-sterrenhotel straalt een en al luxe uit! Van de luxueuze inrichting in de lobby tot aan de schitterende kamers en de rooftop pool met panoramisch uitzicht op het stadje Maria Alm. Verblijven doe je hier op basis van halfpension, wat inhoudt dat zowel het verblijf, het uitgebreide ontbijtbuffet, zoete snacks én een gastronomisch 6-gangendiner met saladebuffet bij de prijs is inbegrepen. Bovendien ligt de dichtstbijzijnde skilift op loopafstand en stopt er ook een skibus vlak bij het hotel.

Boek dit hotel: Luxe hotel met rooftop zwembad >

Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia

Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia Oostenrijk

Bij Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia kijk je vanuit het buitenzwembad zo tegen de piste aan. Dit moderne hotel met veel wellnessfaciliteiten ligt in het skigebied Nassfeld met de Millennium Express kabelbaan op slechts 100 meter afstand. Na een sportieve dag op de latten kun je lekker bijkomen in het wellnesscentrum met uitzicht op de piste waarbij je gebruik kunt maken van onder andere het stoombad, de sauna, hottub en infraroodcabine.

Boek dit hotel: Spahotel met uitzicht op de piste >

Aanbieders voor luxe wintersport hotels met wellness

Meer inspiratie nodig? Bekijk onderstaande aanbieders voor meer luxe vakantiehuisjes:

Meer wellness verblijven? Check ook de leukste huisjes met hottub in Nederland en de mooiste hotels met bubbelbad op de kamer.


Home > Blog > Luxe wellnesshotels voor je volgende wintersport!