Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Waarom een all-inclusive vakantie?

Waarom een all-inclusive vakantie?

Ben je op zoek naar een vakantie waarbij het je aan niets zal ontbreken? Wil jij de mooiste plekken ter wereld ontdekken en wil je hier onbezorgd van kunnen genieten? Dan is een all-inclusive vakantie echt iets voor jou!

De voordelen van een all-inclusive vakantie

Naast de vlucht en de accommodatie zijn bij een all-inclusive vakantie ook het eten en drinken al bij de reissom inbegrepen. All-inclusive vakanties zijn daardoor over het algemeen voordeliger dan een vakantie op basis van alleen reis en verblijf. Wat ook heel fijn is van een all-inclusive vakantie is dat je vantevoren al een goed beeld hebt van de totale kosten van jouw vakantie. Je wordt niet verrast door een onverwachts hoge rekening voor dat heerlijke diner bij zonsondergang, of voor de ijsjes bij het zwembad. Heerlijk onbeperkt genieten dus!

All-inclusive hotels en resorts hebben uitgebreide faciliteiten, zodat het je de hele vakantie aan niets zal ontbreken. Van ontspannen in de hamam, cocktails bij het zwembad, dineren bij zonsondergang tot je uitleven in het waterpark. All-inclusive vakanties zijn ideaal voor jong en oud.

Wat wordt jouw all-inclusive vakantiebestemming?

De all-inclusive hotels en resorts vind je vaak op de mooiste locaties. Wat dacht je van wakker worden met uitzicht op prachtige witte stranden vol palmbomen en de azuurblauwe zee? Of tijdens het diner omringd worden door groene heuvels met geurige olijfbomen en cipressen? Maar er zijn zelfs ook all-inclusive hotels in Nederland!

All-inclusive zonvakanties

Denk jij bij een all-inclusive vakantie ook direct aan een zonvakantie in Turkije? Niet vreemd, want in Turkije is al jaren een ruim aanbod van luxe all-inclusive resorts te vinden met bijvoorbeeld een hamam, waterpark en uitgebreide buffetten. Maar ook in andere Zuid-Europese landen komt er een steeds groter aanbod aan all-inclusive hotels. Wat dacht je van een heerlijk ontspannen vakantie in Griekenland, Spanje of Cyprus? Geniet de hele dag door van de Griekse mezze of Spaanse tapas en ontspan ’s avonds op het terras met een goed glas wijn bij zonsondergang. Salud!

Als liefhebber van verre reizen kun je heerlijk genieten in één van de prachtige en luxe all-inclusive resorts in bijvoorbeeld Bonaire, Cuba, Malediven, Mexico, Sri Lanka, Thailand of Dubai. Wil je graag de prachtige onderwaterwereld bewonderen? Leen dan eens een snorkel in het hotel en voor je het weet krijg je gezelschap van schildpadden en anemoonvisjes. Of ga mee op één van de via het hotel aangeboden excursies naar de lokale bezienswaardigheden.

All-inclusive actieve vakanties

Naast de wel bekende all-inclusive zonvakanties kun je ook voor jouw actieve vakantie kiezen uit steeds meer all-inclusive hotels. Reisorganisatie TUI biedt bijvoorbeeld luxe hotels in de Franse Alpen. Vergeet de wandelschoenen en/of racefiets niet mee te nemen om bijvoorbeeld de Alpe d’Huez te beklimmen. Vervolgens kun je ’s avonds heerlijk bijkomen in de sauna van het hotel.

In de wintermaanden kun je in Frankrijk ook kiezen voor een wintersportvakantie op basis van all-inclusive verblijf. Na een dag vol sneeuwpret staat in het restaurant van jouw hotel de kaasfondue al voor je klaar. Of neem plaats bij de open haard om even heerlijk op te warmen.

Waar gaat jouw all-inclusive vakantie naar toe? Boek snel en ga ook onbeperkt genieten tijdens de vakantie!


All-inclusive vakanties

Home > Blog > Waarom een all-inclusive vakantie?