Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Areti Hotel Kreta

Areti Hotel Kreta

Griekenland - Kreta - Agia Galini

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Areti Hotel Kreta gevonden bij:

Areti Hotel - Kreta

Wil jij genieten onder de Griekse zon en niet te veel betalen? Boek dan je vakantie bij Areti Hotel! Iedere ochtend word je wakker van de zonnestralen die al je kamer binnen schijnen. In het restaurant staat dan al een vers ontbijtje op je te wachten, zodat je je dag goed kunt beginnen. Geniet van een prachtig uitzicht over zee en ervaar het ultieme vakantiegevoel. 

Zon, water & cocktails!

Met die brandende Griekse zon zou een verkoelende duik in het zwembad wel fijn zijn... Gelukkig kan dat bij Areti Hotel, want hier vind je in de nette tuin een heerlijk zwembad. Terwijl jij ondertussen je favoriete boek uitleest en geniet van de zon, kijk je toe hoe de kids zich vermaken in het kinderbad. Met al dat zwemmen en zonnen krijg je ook weer zin om wat lekkers te eten... Bij het vriendelijke personeel achter de bar bestel je een lekkere snack en een verfrissende cocktail. 

Dagje strand of cultuur snuiven in de stad

Ben je toe aan een dagje strand? Dat komt goed uit, want met een klein stukje lopen sta je al met je voeten in het warme zand en geniet je van het geruis van de zee. Zin in wat actie? Op het strand worden allerlei watersporten aangeboden! In het centrum van Agia Galini snuif je de Griekse cultuur op, hier vind je schattige winkeltjes, leuke bars en sfeervolle restaurants. Wil je meer van dit bekende eiland zien? Boek dan een leuke excursie of ga zelf op pad... Naast het hotel ligt een bushalte waarmee je makkelijk gebruik maakt van het openbaar vervoer!

Home > Hotels en appartementen > Areti Hotel Kreta