Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Kairaba Beach Gambia

Kairaba Beach Gambia

Gambia - West-Gambia - Kololi

Travis header

Kairaba Beach Gambia Gambia voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Kairaba Beach Hotel - Gambia

In Kololi, in het westen van Gambia, vind je het sfeervolle Kairaba Beach Hotel. Dit luxe 5-sterrenhotel is direct aan het strand gelegen. Toch zul je deze luxe en comfort in de prijs niet terug zien: wanneer je op tijd boekt kun je al voor een hele voordelige prijs bij Kariaba Beach Hotel overnachten. Het hotel heeft alles wat je nodig hebt en meer; heb je bijvoorbeeld al eens een sterrenobservatorium bij een hotel gezien?

Prachtige ligging van het hotel

Het Kairaba Beach Hotel heeft een hele fijne ligging; binnen een paar stappen sta je al met je voeten op het strand. Daarnaast is het hotel gelegen aan de Senegambia Strip waar allerlei winkels, barretjes en restaurants te vinden zijn. Overdag is de sfeer er ontspannen en in de avond wordt het langzaam maar zeker ontzettend gezellig. Natuurlijk kun je ook bij het hotel een drankje drinken bij een van de drie bars of een hapje eten bij het Kingfisher restaurant.

Comfortabele kamers voor een lage prijs

Het grote voordeel van dit hotel is dat je nooit de hoofdprijs betaalt maar wel kunt profiteren van heerlijke luxe kamers. De standaardkamers zijn comfortabel ingericht en beschikken onder andere over een minibar, een koffieapparaat en waterkoker en een balkon met uitzicht op de groene tuin. Je kunt tegen een toeslag ook een deluxekamer boeken waarbij je kunt genieten van een balkon met uitzicht op zee en meer ruimte. Je maakt het dus zo goedkoop (of duur) zoals je zelf wil!

Genieten in luxe op Gambia? Dat doe je bij het Kairaba Beach Hotel, een classy verblijf dat direct aan zee ligt. Ook sta je in no time aan de bruisende strip! En dat alles voor een lage prijs.

 

Home > Hotels en appartementen > Kairaba Beach Gambia