Paje Palms

Tanzania - Zanzibar - Paje

Travis header

Paje Palms - Zanzibar

Zanzibar staat bekend als een tropisch eiland vol palmbomen, parelwitte stranden en mooi weer. Tijdens een verblijf bij Paje Palms kun je hier op en top van genieten, want dit ligt allemaal voor de deur. Geniet van het zonnetje, terwijl je een dutje doet op een van de strandbedjes die voor jou klaar staat. Neem een duik in het verkoelende water van het zwembad en kijk uit over de heldere Indische Oceaan aan de oostkust van dit tropische paradijs.

Luxe strandleven

Je verblijft bij Paje Palms in een fantastisch 4-sterrenhotel met alle moderne gemakken voorzien. Ga voor een heerlijke cocktail bij de Beachbar terwijl je uitkijkt op zee en de zon langzaam onder zakt. Sluit de avond af met een gezellig diner bij het a-la-carte restaurant en de dag is helemaal compleet. De Indische Oceaan heeft een rijke verzameling aan tropische vissen en is dan ook erg leuk om snorkelend of duikend te ontdekken. 

Wat te doen op Zanzibar?

Tijdens je verblijf bij Paje Palms hoef je jezelf geen moment te vervelen. Als je de strandbedjes en het zwembad even gezien hebt, kun je bijvoorbeeld een kookles volgen bij het hotel. Bij de excursiebalie word je graag geholpen door het personeel met het uitzoeken van leuke activiteiten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Jozani Chwaka Bay, waar de zeldzame Colobus apen te vinden zijn. Ook leuk is een bezoek brengen aan Stone Town en Prison Island, waar veel reuzenschildpadden leven. 

Home > Hotels en appartementen > Paje Palms