Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Palazzo Lecce

Palazzo Lecce

Italië - Puglia - Lecce

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Palazzo Lecce gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Palazzo Lecce - Puglia

In het plaatsje Lecce in Italië, vind je hotel Palazzo Lecce. En een paleis (palazzo) is het zeker! De vriendelijke medewerkers, de perfecte locatie, de schitterende kamers die ontzettend modern zijn én zelfs een kleine spa in het gebouw. De ultieme uitvalsbasis in de regio Puglia.

Een verborgen parel

Palazzo Lecce is zeer geliefd onder veel reizigers die hun vakantie in Puglia doorbrengen. Dit komt mede door de hele vriendelijke medewerkers; hen is niks te veel gevraagd en zij staan graag voor je klaar. Hier word je dan ook echt in de watten gelegd. De kamers zijn modern en sfeervol ingericht en ’s ochtends geniet je van een heerlijk vers ontbijt. Voor wie extra luxe wilt verblijven, zijn er zelfs kamers met privézwembad. Bovendien is er zelfs een fijne spa waar je gebruik van kunt maken. Vanuit Palazzo Lecce kun je een mooie wandeling maken door het oude centrum van Lecce. Boven op het dak van het hotel vind je nog een fijn zwembad en een bar waar je iets kunt drinken, met daarbij een prachtig uitzicht over het stadje.

Wat is er te doen in Lecce?

Palazzo Lecce ligt vlak bij het oude centrum van de stad, waardoor het een ideale locatie is om een stadswandeling te maken. Je vindt er mooie bezienswaardigheden, zoals oude kerken en kathedralen, verschillende soorten musea, oude kastelen en de typisch Italiaanse pleinen waar je op het terras kunt zitten. Ook vind je er bijvoorbeeld ‘Teatro Romano di Lecce’, een oud amfitheater wat nog deels intact is gebleven. Je gaat voor je gevoel terug in de tijd door alle oude gebouwen en ruïnes die nog zo mooi intact zijn gebleven!

Home > Hotels en appartementen > Palazzo Lecce