Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Riadh Palms Resort & Spa Tunesië

Riadh Palms Resort & Spa Tunesië

Tunesië - Golf Van Hammamet - Sousse

Travis header

Riadh Palms Resort & Spa - Tunesië

Soms is het zó fijn om even helemaal nergens aan te hoeven denken en ultiem te ontspannen op een resort aan zee. Riadh Palms Resort & Spa in Sousse in Tunesië is dé plek waar je moet zijn voor een luxe vakantie aan de kust. Laat je lekker verwennen door het all-inclusive concept en geniet van de 3 restaurants, 4 bars en diverse zwembaden. Pak jij je koffer alvast in?

Mooie kamers

Riadh Palms Resort & Spa is een groot complex met meer dan 650 kamers. Alle kamers zijn ruim opgezet en beschikken over fijne bedden, een badkamer met bad en een balkon met zitje. Tegen betaling kun je gebruik maken van de minibar. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een drankje te doen in een van de bars, dit zit gewoon inbegrepen bij de prijs. En de hele dag is er animatie te vinden op het resort.

Direct aan het strand

De reden dat veel vakantiegangers kiezen voor dit resort is de fantastische locatie. Je staat namelijk binnen een paar stappen op het witte zand van het strand. Ook ligt het hotel op maar 500 meter afstand van het gezellige plaatsje Sousse waar je lekker kunt eten, winkelen en rondlopen. Zorg ervoor dat je in ieder geval naar de indrukwekkende Medina gaat!

Je hoeft je geen moment te vervelen bij Riadh Palms Resort & Spa. De voordelige all-inclusive formule zorgt voor een complete vakantie in Tunesië.

Home > Hotels en appartementen > Riadh Palms Resort & Spa Tunesië