Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Sahari Zanzibar

Tanzania - Zanzibar - Paje

Travis header

Wij hebben Sahari Zanzibar gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Sahari Zanzibar - Tanzania

Een tropische vakantie beleef je op het Tanzaniaanse eiland Zanzibar. En wat is er fijner om tijdens zo'n zonvakantie te verblijven in een kleinschalig boetiekhotel met kamers in Swahili stijl en het witte zandstrand voor de deur? Haal een lekkere cocktail bij de strandbar en laat de vakantie maar beginnen!

Afrikaanse stijl

Sahari Zanzibar is geheel in Afrikaanse stijl, wat je terugziet in het restaurant (waar je overigens heerlijk kunt eten van de Italiaans getinte Fusion keuken), in de strandbar, de ligbedjes, maar ook in de kamers. De kamers hebben een fijn hemelbed met muskietennet en als je ervoor kiest, heb je uitzicht op de zee. Boek je een Premium Zeezicht kamer, dan krijg je daarbij gratis roomservice en een gevulde minibar. Cheers op jullie vakantie!

Strandvakantie

Bij Sahari Zanzibar ga je gegarandeerd een heerlijke strandvakantie beleven. Je loopt in de ochtend zo het strand op waar je gebruik kunt maken van de aanwezige ligbedden. Dorst gekregen, dan kun je bij de bar die direct aan het strand gelegen is een lekkere cocktail of ander drankje halen. Even een dagje in de schaduw? Ga dan naar het zwembad om onder de palmbomen te relaxen. Pak er een boekje bij of bekijk de foto's die je de afgelopen dagen gemaakt hebt, en kom even helemaal tot rust!

Tip van Travis: Tijdens eb trekt het zeewater zich aan de oostkant van Zanzibar ver terug, waardoor de kans groot is dat je dan tijdens een strandwandeling zeesterren en krabbetjes spot. Vergeet je waterschoentjes en je camera niet!

 

 

Home > Hotels en appartementen > Sahari Zanzibar