Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sunset Bungalows Kendwa

Sunset Bungalows Kendwa

Tanzania - Zanzibar - Kendwa

Travis header

Wij hebben Sunset Bungalows Kendwa gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Sunset Bungalows Kendwa - Zanzibar

Een week op het strand tussen de wuivende palmbomen met schitterend uitzicht over de Indische Oceaan. Het lijkt wel een droom die werkelijkheid is geworden. Verblijf bij Sunset Bungalows Kendwa in een van de leukste plekken van het eiland: Nungwi. Waan je in een gezellige baken van rust en geniet van het goede leven aan de kust van Zanzibar. Het parelwitte strand aan je voeten en een verkoelende cocktail in je hand. Dit is de perfecte zon- en strandvakantie in Oost-Afrika!

Verblijf aan het strand

Geniet van de schoonheid van het tropische eiland Zanzibar tijdens je verblijf bij Sunset Bungalows Kendwa. Wandel door de tuinen rechtstreeks naar de brede witte stranden die direct verbonden zijn met het hotel. Neem een duik in het kraakheldere water en geniet van een romantisch diner met uitzicht op de fantastische zonsondergang boven de Indische Oceaan. Geniet van Swahili specialiteiten tot westerse delicatessen en kom even helemaal tot rust. 

Luxe verblijf in een tropische omgeving

Tijdens jouw verblijf bij Sunset Bungalows Kendwa kom je helemaal niks te kort. Er wordt een goed ontbijt geserveerd bij het restaurant aan het strand en je verblijft in een luxe accommodatie met uitzicht op de tuinen, strand of zee. Ga je voor een Deluxe Beach Bungalow, Courtyard Room met uitzicht op de tropische tuinen of voor een Cliffside appartement? Welke kamer je ook kiest, dit is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het droomeiland Zanzibar!

Home > Hotels en appartementen > Sunset Bungalows Kendwa