Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Vera Club

Tanzania - Zanzibar - Nungwi

Travis header

Vera Club - Zanzibar

Wuivende palmbomen, een hagelwit privéstrand en een helderblauwe zee voor de deur. Dat klinkt zo gek nog niet! Bij het kleinschalige Vera Club op het tropische eiland Zanzibar kun je genieten van een rustige vakantie in een klein paradijs. Vanaf jouw strandbedje wandel je in enkele stappen naar het kraakheldere water van de Indische Oceaan en je sluit de dag af met een heerlijke cocktail aan de bar terwijl je kijkt naar de ondergaande zon. Dit is even echt genieten!

Ligging aan het strand

Met een parelwit privé zandstrand aan je voeten als je de deur van jouw appartement uitloopt is Vera Club echt uniek. Zoek schaduw onder de typerende parasols op het strand of doe een lekker kleurtje op in de warme Afrikaanse zon. Voel het warme zand voordat je een duik neemt in het verkoelende water van de Indische Oceaan. Met het geluid van het water en de wuivende palmbomen kom je helemaal tot rust. 

Wat te doen op Zanzibar?

Voor avontuurlijke bezoekers van Vera Club, is er genoeg te beleven op het eiland. Zo is er een duikschool op 400 meter afstand waar jij je PADI kunt scoren. Je ontdekt de levendige omgeving van de onderwaterwereld, waarbij je honderden vissoorten tegen kunt komen. Breng ook een bezoek aan de historische stad Stone Town, wat tevens de hoofdstad van het eiland is. Niet te missen, is het iconische restaurant The Rock, wat afhankelijk van het tijdstip te bereiken is met de boot of lopend. 

Home > Hotels en appartementen > Vera Club