Center Parcs

Bekijk alle Center Parcs aanbiedingen
>> Alle reisorganisaties

Center Parcs

Center Parcs, wie kent het niet? Fijne vakantiehuisjes, subtropische zwembaden en natuurlijk de Market Dome. Het bedrijf is in 1968 opgericht door Piet Derksen en is sinds 2007 onderdeel van Pierre & Vacances Center Parcs Group. Het is een ideale manier om vakantie te vieren op rijafstand, in ons eigen land of net daarbuiten.

Ligging van de parken

Center Parcs heeft 9 vakantieparken in Nederland en deze zijn verspreid over de provincies Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Drenthe en Flevoland. Daarnaast zijn er 6 parken in België en zijn er diverse bungalows te boeken in Duitsland en Frankrijk. Zo kun je bijvoorbeeld je vakantie bij Center Parcs combineren met een dag avontuur in Disneyland Parijs wat op 15 minuten van het park ligt, of je kunt een kijkje nemen in de Franse hoofdstad.

Faciliteiten Center Parcs

De bungalowparken liggen allen in een mooie natuurrijke omgeving en hebben volop faciliteiten om je te vermaken. Zo hebben een aantal van de parken een snorkelbad, kunnen kinderen zich uitleven in het indoor jungle-speelparadijs en is er in sommige parken een subtropisch zwembad met golfslagbaden en glijbanen. Verder kan er lekker gegeten worden in de Market Dome waar diverse restaurants en bars te vinden zijn in een tropische omgeving met palmbomen. Vervelen zul je je in ieder geval niet snel in de Center Parcs parken!

Home > Reisorganisaties > Center Parcs