Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Knoekie, de Robo Bar op Curaçao!

Knoekie, de Robo Bar op Curaçao!

Knoekie, de Robo Bar op Curaçao!

Buitenaards ontspannen!

Wat krijg je wanneer de eigenaar van een resort ook nog eens een techneut is? Juist, een bijzondere manier om buitenaards te kunnen ontspannen. Wout Tieleman, de eigenaar van het Kunuku Aqua Resort op Curaçao bedacht, puur voor de lol, een robot bartender. Sinds eind 2017 kun je daar je lievelingsdrankjes en ijs bestellen bij Knoekie, de Robo Bar!

Lasrobot

Voorheen had Tielemans een staalbedrijf. Een speciale lasrobot zette de diverse onderdelen aan elkaar. Die robot inspireerde hem voor het ontwerp van Knoekie. Hij bouwde de bartender robot in samenwerking met RobWelding Lasrobots en staalgroothandel TM Trading. Zelf is Tielemans misschien nog wel het meest enthousiast: "Ik vind het geweldig om techniek uit mijn oude onderneming in te zetten om gasten te kunnen bedienen op ons vakantieresort."

Kunuku Aqua Resort Curaçao

Kunuku Aqua Resort

Kunuku Aqua Resort is onlangs helemaal in Caribische stijl gerenoveerd. Het vakantiepark heeft een mooie, centrale ligging: westelijk van Willemstad en tussen de stadjes Sint Willibrordus en Julianadorp in. Er zijn maar liefst 114 kamers en appartementen met een eigen terras. Verder is er een aquapark, er zijn diverse restaurants en bars én er is natuurlijk een echte tropische tuin.

Hoe werkt de Robo Bar?

Een verblijf op Kunuku is altijd met All-Inclusive verzorging. Gasten krijgen standaard een bandje met een chip die alle bestellingen registreert. Je gebruikt het bandje ook om de Robo Bar te bedienen. Per gast kun je elke twintig minuten twee consumpties bestellen bij Knoekie. Techniek is leuk en handig, maar wel onpersoonlijk. Toch is dat bij de Robo Bar absoluut niet het geval, want tijdens de openingsuren van de bar (tussen 10:30 – 19:00 uur) is er altijd een gastheer of -vrouw aanwezig die je helpt met je bestelling en je meer vertelt over de robot. De Robo Bar is dan ook puur voor het entertainment.

Sinds 15 december 2017 is Knoekie aan de slag gegaan. Ondanks dat het misschien maar een robot is, heeft hij toch al veel gasten voor zich weten te winnen! Wil jij ook lekker op vakantie en je laten bedienen op een buitenaardse manier? Boek dan jouw volgende vakantie naar het Kunuku Aqua Resort op Curaçao en laat je bedienen op een innovatieve manier!


Kunuku Aqua Resort

Home > Blog > Knoekie, de Robo Bar op Curaçao!