Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Wellnesshotel Nederland - De leukste hotels met eigen spa

Wellnesshotel Nederland - De leukste hotels met eigen spa

Een ontspannen nachtje weg in eigen land? Boek een wellnesshotel met spa en kom even helemaal tot rust. In Nederland hebben we volop van zulke mooie hotels met wellnessfaciliteiten. Van grote bekende ketens tot aan kleinschalige wellnesshotels, de keuze is aan jou!

Geniet van sauna's, warme baden, massagestralen en meer bij een van deze luxe wellnesshotels.

BLUE Wellness by Fletcher - Diverse hotels met uitgebreide wellness

Diverse wellness hotels Nederland
Diverse wellness hotels Nederland

Fletcher heeft diverse hotels met wellnessfaciliteiten. Geniet hier van een dagje spa of maak er een ontspannen weekendje weg van. Bijvoorbeeld met dit schitterende uitzicht vanuit het spabad bij BLUE Wellnessresort Leiden of vanuit de unieke wellnessboot in Mill.

TIP: De BLUE 27,50 euro actie loopt nu. Dat betekent voor 27,50 euro met zijn tweeën een dagje wellness!

Alle wellnesshotels van Fletcher:

Resort Waterrijk Oesterdam - Resort met wellness

Luxe resort met wellness in Zeeland
Luxe resort met wellness in Zeeland

Resort Waterrijk Oesterdam in het Zeeuwe Tholen biedt een geweldige combinatie tussen een vakantiepark en luxe hotel. Er zijn namelijk zowel moderne villa's te boeken als luxe hotelsuites. Wanneer je in het hotel verblijft is dit inclusief het gebruik van de verschillende wellnessfaciliteiten, zoals het belevingsbad met bruisbank en nekdouche, de sauna's en de stoomcabine. Vanuit de relaxruimte met zoutmuur heb je bovendien een geweldig uitzicht over de Oesterdam Marina en het Zoommeer. Wil je nog meer relaxen, dan kun je diverse massages boeken in uw eigen suite of villa.

Boek dit resort: Resort Waterrijk Oesterdam >

Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas

Luxe wellnesshotel Amsterdam (Van der Valk)
Luxe wellnesshotel Amsterdam met uitzicht (Van der Valk)

In de sauna mét geweldig uitzicht? Het kan in het Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas! Het fitness- en wellness center bevinden zich beiden op de bovenste verdieping. Dit zorgt voor een geweldig panoramisch uitzicht over de Zuidas tijdens het sporten en een prachtig zicht op hartje Amsterdam vanuit het wellnessgedeelte. Dit prachtige wellness hotel beschikt o.a. over een Finse kolensauna, een sanarium, een kruidensauna en een Turks stoombad. Bovendien zijn er diverse plekken waar je ontspannen kunt genieten van het spectaculaire uitzicht.

Boek dit hotel: Wellnesshotel met uitzicht >

Tip: Wil je liever gebruik maken van privé wellness faciliteiten? Check dan ons overzicht van huisjes met hottub en hotels met bubbelbad op de kamer

Thermae 2000 wellness hotel

Thermae 2000 spa hotel
Thermae 2000 spa hotel

Thermae 2000 is ideaal voor een spa dagje. Maar wist je dat je er ook een spa weekend van kunt maken door in het wellness hotel te overnachten? Het hotel heeft totaal 62 kamers en er zijn diverse arrangementen te boeken. Kies bijvoorbeeld voor een overnachting incl. twee dagen wellness of boek een arrangement waar ook een massage bij is inbegrepen. Voor wie écht even wilt ontspannen, zijn er zelfs suites met bubbelbad en een glazen dak voor een geweldig uitzicht.

Het wellness center zelf heeft meerdere zwembaden, zowel binnen als buiten, diverse whirlpools en maar liefst 9 verschillende sauna's. Bovendien zijn er allerlei massage's en behandelingen te boeken. Eén ding is zeker: Je komt na dit weekend hélemaal ontspannen terug!

Boek dit hotel: Thermae 2000 arrangementen >

Sanadome Nijmegen

Sanadome Nijmegen - Weekendje wellness met overnachting
Sanadome Nijmegen - Weekendje wellness met overnachting

Een ander wellness center met groot thermaal binnen- en buitenbad is Sanadome in Nijmegen. Ook daar heb je de mogelijkheid om één dagje te ontspannen óf een weekendje weg ervan te maken. Gezien de gunstige ligging van dit wellness hotel, kun je dit spaweekend ook combineren met een dagje Nijmegen. Je overnacht in het 4-sterrenhotel met nette kamers en je kunt kiezen voor logies en ontbijt of halfpension (incl. avondeten).

Goed om te weten: Elke dag is badkledingdag bij Sanadome.

Boek dit hotel: Compleet pakket >

Corendon City Hotel Amsterdam - Wellness Arrangement

Luxe hotel met wellness
Luxe hotel met wellness

Corendon City Hotel Amsterdam is, zoals de naam al verklapt, een hotel in het bruisende Amsterdam. Binnen een kwartier sta je midden het centrum. Bij dit fijne stadshotel vind je bovendien de Vitality Spa van maar liefst 1000 m². Deze spa beschikt o.a. over een stoomcabine, Finse sauna, infrarood sauna, hamam en de Vitality Pool met jetstream die je zelf kunt instellen. Boek een wellness arrangement en geniet van een fijne overnachting, ontbijt én toegang tot deze luxe Vitality Spa.

Boek dit hotel: Wellness arrangement >

Aanbieders voor wellness hotels in Nederland

Kun jij geen genoeg krijgen van al deze mooie wellnesshotels? Bekijk hieronder dan meer aanbieders voor een heerlijk ontspannen spa weekendje.


Home > Blog > Wellnesshotel Nederland - De leukste hotels met eigen spa