Hotels Sint-Maarten

Sint-Maarten is een van de must-sees in het Caribisch gebied. Ook hier geniet jij van hagelwitte stranden en de culinaire keuken van het eiland bij de restaurants. Je kunt de hele vakantie verschillende eettentjes uitproberen en genieten van de strandtenten. In het Caribisch proef je wel het Nederlandse en Franse tintje terug in het noordelijke en zuidelijke deel.

Een van de toppunten in Sint Maarten is het Maho Bay Beach. Op dit mooie strand kun je vliegtuigen spotten. Ze vliegen zo laag dat je ze net-nietkan aanraken, wel even goed je afstand houden dus! En tussendoor geniet je gewoon van de blauwe zee en het hagelwitte strand. Bij een van de restaurantjes haal je tussendoor een cocktailtje of wat te snacken!

Zoek meer Sint Maarten hotels

Veelgestelde vragen over: Hotels Sint-Maarten

Ja zeker! Sonesta Maho Beach Resort Casino & Spa is een van de weinige resorts waar je kunt genieten zonder kinderen om je heen. Extreem tot rust komen is hier zeker te doen! 

Secrets St. Martin Resort & Spa is een van de mooiste resorts op Sint-Maarten. Met een 5-sterren classificatie geniet je hier van alle luxe. En je bent ook nog eens zorgeloos op vakantie met de all-inclusive verzorging!

Als jij op zoek bent naar een hotel direct aan het strand met faciliteiten zoals massages dan zit je helemaal goed. Je kunt hier gemakkelijk de onderwaterwereld ontdekken, watersporten beoefenen en dan uitrusten tijdens een massage op het strand! Neem snel een kijkje bij La Playa Orient Bay

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel