Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Sea View Beach Hotel Sint Maarten

Sint Maarten - Nederlands St. Maarten - Philipsburg

Travis header

Sea View Beach Hotel - Sint Maarten

Zoals de naam het al zegt is Sea View Beach Hotel op Sint Maarten een hele fijne plek. Vanaf het hotel heb je namelijk een prachtig uitzicht over zee en het strand. Wat nog fijner is is dat je binnen no time zelf op dat strand staat! Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je bent er. Zie jij jezelf al zitten op het kleurrijke Sint Maarten?

Kleurrijke kamers

De kleurrijke kamers van Sea View Beach Hotel zijn eenvoudig maar netjes. Je hebt eigenlijk ook niet veel meer nodig dan een aantal faciliteiten aangezien je voornamelijk buiten bent. Kies een van de kamers en geniet van gratis Wifi, een kluisje, een grote slaapkamer en een balkon met zitje. Onze tip? Kies voor een kamer met zeezicht: dat is nog eens lekker op staan. 

Ontdek het eiland

Het hotel heeft een fantastische ligging in het hart van Philipsburg. Wist je dat je in de bekende Front street taxfree kunt shoppen? Zorg er dus voor dat je nog wat ruimte over hebt in je koffer. Na het shoppen neem je een duik in de azuurblauwe zee of ga je een lekker hapje eten bij een van de vele restaurants.

Goedkoop genieten op Sint Maarten? Boek deze aanbieding naar Sea View Beach Hotel en geniet van het prachtige uitzicht op zee.

Home > Hotels en appartementen > Sea View Beach Hotel Sint Maarten