Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Grand Inna Bali Beach

Grand Inna Bali Beach

Indonesië - Bali - Sanur

Travis header

Grand Inna Bali Beach op Bali voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Grand Inna Bali Beach - Bali

Bali is altijd een goed idee! Als je op zoek bent naar een relaxte 4-sterrenvakantie waar je kunt genieten van zon, zee en strand, dan is Grand Inna Bali Beach in het bruisende Sanur iets voor jou. Verwacht een ontspanvakantie met genoeg excursiemogelijkheden!

Diversiteit aan kamers

Bij Grand Inna Bali Beach heb je genoeg keuze voor een kamer. Er zijn drie gebouwen met diverse kamers: Garden Wing, Tower en Cottages. Maar waarschijnlijk zul je op dit prachtige eiland niet veel in je kamer. Er zijn meerdere zwembaden bij het hotel met zonneterrassen, er is een wellnesscentrum en voor de sportievelingen een fitnessruimte. Ook zijn er meerdere restaurants en bars voor een lekkere maaltijd of cocktail. Natuurlijk kun je ook eropuit gaan om op zoek te gaan naar een gezellig restaurantje. 

Sanur en omgeving

Grand Inna Bali Beach heeft een ideale ligging. Werk aan je kleurtje aan het zwembad, loop naar het strand van Sanur of ga met de scooter naar tempels en restaurantjes, of doe een excursie naar de rijstvelden in Ubud. Als je meer tijd hebt, kun je met de boot naar de Gili Islands gaan om daar te relaxen of te snorkelen met schildpadden en vele kleurrijke visjes. 

 

Home > Hotels en appartementen > Grand Inna Bali Beach