Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Ibis Bali Legian Street

Ibis Bali Legian Street

Indonesië - Bali - Kuta

Travis header

Ibis Bali Legian Street op Indonesië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Ibis Bali Legian Street

Tegenwoordig is Bali een van de populairste vakantieplaatsen om naartoe te gaan. En geef die mensen eens ongelijk, want wat een plaatjes zijn de resorts daar. Ibis Bali Legian Street ligt in het centrum van Legian. Hier word je omringd door gezellige restaurants en barretjes. Je loopt in een mum van tijd naar de omliggende plaatsjes, waar je ook zeker even geweest moet zijn! 

Op ontdekkingstour

Geloof ons, op Bali heb jij zoveel te zien en te verkennen. Vanuit Legian loop je gemakkelijk het gezellige Seminyak en Kuta. Je kunt elke dag het nieuwsgierige aapje uithangen op het mooie Bali. Bekijk de schattige kraampjes met kleding en souvenirtjes of probeer eens bij de lokale tentjes een van de authentieke Indonesische lekkernijen uit. En als je echte aapjes wilt spotten, vergeet dan niet naar Monkey Forest te gaan. Hier spot je vele aapjes en kun je ze ook een banaantje voeren. Tip van Travis: de aapjes vinden het leuk nogal eens wat te pikken, doe je spullen dus goed in je tas, jas met ritsje en laat zoveel mogelijk in je hotel liggen.

Massages op het strand

Eén ding wat je sowieso gaat ervaren op Bali is de vriendelijkheid en gastvrijheid van het lokale volk. Zij verdienen anders vergeleken met ons in Nederland en zijn je daarom al snel dankbaar als ze iets kunnen verdienen. Je wordt overladen met massages, lekkernijen en kleding. Probeer wel altijd goed op je portemonnee te letten want het kan nog wel eens druk zijn op de marktjes. De volgende dag geniet je op het strand op je nieuw gekochte badhanddoek, in je nieuwe handgemaakte jurkje en loop je door het zand met je Balinese slippertjes. Klinkt dat niet geweldig?

 

 

Home > Hotels en appartementen > Ibis Bali Legian Street