Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Aquapark Nederland - De leukste waterparken

Aquapark Nederland - De leukste waterparken

Ben jij een echte waterrat of heb jij kinderen die niet uit het water te slepen zijn? Dan is een aquapark het ideale uitje én guess what, ook in Nederland hebben we een aantal van deze te gekke waterparken en vakantieparken met zwemparadijs. Maak er een gezellig dagje uit van of combineer het met een vakantie in eigen land. Bij veel van de waterparken kun je namelijk ook overnachten óf een huisje vlakbij boeken.

Waterpark Aqua Mexicana

Waterpark Aqua Mexicana

Aquapark Aqua Mexicana is onderdeel van Slagharen en je kunt hier dan ook slapen in Vakantiepark Slagharen. Aqua Mexicana is geheel in Mexicaanse sferen; dat betekent gekleurde veranda's, overal palmbomen én een strand. Dit aquapark heeft een gigantisch subtropisch zwembad 10 glijbanen die in totaal wel meer dan een halve kilometer lang zijn en allerlei special effects hebben. Zo heb je in de YukaTime glijbaan keuze uit 8 verschillende lichtshows én kun je jouw eigen snelheid zien.

Meer informatie en boeken: Tickets en vakantiepark

Waterspeelpark Splesj

Waterspeelpark Splesj Molecaten

Waterspeelpark Splesj is een te gek waterspeelpark in Hoeven (Noord-Brabant) met onder andere een spray-park van maar liefst 900 m², 7 waterglijbanen en een airtrampoline. Vanaf april zijn er dagtickets te koop en als je in Molecaten Park Bosbad Hoeven verblijft, dan heb je gratis entree tot dit waterpark.

Meer informatie en boeken: Waterspeelpark Splesj

Waterpark Tikibad

Duinrell waterpark Tikibad glijbanen

Waterpark het Tikibad van Duinrell Wassenaar heeft maar liefst 21 glijbanen. Voor de kids is er het leuke waterpark Playa en voor de avonturiers zijn er waterglijbanen waarbij je wel tot 60 kilometer per uur naar beneden glijdt! Een deel van dit waterpark in indoor en een deel is buiten met een verwarmd zwembad en 5 glijbanen.

Los van de meer dan 1,5 kilometer aan glijbanen, heb je bij dit aquapark ook een lazy river waar je in een band lekker kunt dobberen en is er een golfslagbad waar jong en oud door de golven kan springen! Gaan jullie voor een dagje naar dit waterpark of maken jullie er een minivakantie van bij het vakantiepark van Duinrell?

Meer informatie en boeken: Tikibad tickets en vakantiepark

Aquaventura Slidepark

Aquaventura Slidepark

Aquaventura Slidepark is een spectaculair waterpark in Avonturenpark Hellendoorn. Het is een outdoor waterpark van 5000 m² en heeft 11 glijbanen. Overnachten kan niet op het terrein van dit aquapark, maar in de buurt zijn genoeg mogelijkheden, zoals Vakantiepark Hellendoorn of Landal Landgoed de Hellendoornse Berg.

Meer informatie en boeken: Meer parken in Overijssel

Hof van Saksen

Vakantiepark Hof van Saksen

Een van de vakantieparken van Landal GreenParks heeft ook een gigantisch zwembad met allerlei glijbanen: Hof van Saksen. Zelf noemen zij het "Waterpret met een hoofdletter W" en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn! Niet alleen heeft dit park de langste trechterglijbaan van heel de wereld, zij beschikken ook over de grootste indoor bandenglijbaan én de hoogste bandenglijbaan van de Benelux. En dan hebben we het nog niet over de wildwaterbaan van 107 meter lang gehad...

Meer informatie en boeken: Hof van Saksen


Home > Blog > Aquapark Nederland - De leukste waterparken