Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Kleinschalige all-inclusive hotels in Turkije

Kleinschalige all-inclusive hotels in Turkije

Als je op zoek bent naar een all-inclusive vakantie, maar niet te veel geld wilt uitgeven, dan is Turkije misschien wel de perfecte bestemming voor jou. Met een breed scala aan luxe en betaalbare hotels, is er altijd wel een optie te vinden die aan jouw wensen voldoet. Vind jij die gigantische all-in hotels net even te massaal, maar wil je wel het gemak van de vele faciliteiten en aan kunnen schuiven bij het diner, dan kun je ervoor kiezen om een wat kleiner all-inclusive hotel te boeken. Wij zetten enkele van de beste kleinschalige all-inclusive hotels in Turkije voor jou op een rij!

1. Hotel Alp Paşa

Ligging: Antalya, Turkse Rivièra
Aantal kamers: 60

Alp Paşa Hotel Turkije

Hotel Alp Paşa is een karakteristiek en gezellig hotel gelegen in het historische gedeelte van Antalya. Dit kleinschalige 3-sterrenhotel biedt gasten een authentiek verblijf in Ottomaanse stijl. Dit volledig gerestaureerde herenhuis uit de 18e eeuw biedt knusse zitjes, sfeervolle kamers en maar liefst 3 à-la-carterestaurants waar zowel Turkse als internationale gerechten worden geserveerd. Je kunt bij dit unieke hotel met Nederlandse eigenaar verblijven op basis van logies en ontbijt, halfpension of all-inclusive. Aan jou de keus!

Dit hotel boeken? Check prijzen

2. Cook's Club Alanya

Ligging: Alanya, Turkse Rivièra
Aantal kamers: 118

Cook's Club Alanya Turkije lounge terras

Cook's Club Alanya is een eigentijds en stijlvol hotel nabij het uitgaansleven van Alanya. Dit 4-sterrenhotel biedt gasten een verblijf op basis van logies en ontbijt, halfpension of zelfs all-inclusive. Met verschillende buffet- én à-la-carterestaurants kom je hier niets te kort. Het is een 'adults only' hotel waarbij alle gasten van 12 jaar of ouder welkom zijn om te genieten van de Turkse zon. Op het Cleopatra strand die je gemakkelijk via de 'love tunnel' bereikt óf langs het zwembad waar regelmatig een DJ draait voor de ultieme vakantie vibes!

Dit hotel boeken? Check prijzen

3. Casa Blanca Hotel

Ligging: İçmeler, Lycische Kust
Aantal kamers: 40

Casa Blanca Hotel Turkije strand

Casa Blanca Hotel is een prachtig 3-sterrenhotel gelegen aan de Lycische Kust van Turkije. Dit kleinschalige adults only hotel biedt gasten een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee, evenals een aantal uitstekende voorzieningen. Neem een plons in het buitenbad, loop naar het privéstrand of haal een heerlijke cocktail bij de bar. Het hotel ligt in İçmeler op zo'n 8 kilometer afstand van het levendige Marmaris. Alhoewel dit dus een klein en rustig hotel is met slechts 40 kamers, beschikt het wel over alle faciliteiten voor een ontspannen vakantie én je verblijft hier standaard op basis van all-inclusive!

Dit hotel boeken? Check prijzen

4. Cook's Club Adakoy

Ligging: Marmaris, Lycische Kust
Aantal kamers: 151

Cook's Club Adakoy Turkije terras

Eerder noemden we al Cook's Club Alanya, maar deze keten heeft nog een ander kleinschalig verblijf in Turkije, namelijk Cook's Club Adakoy. Dit is een modern en chique 5-sterrenhotel aan de Egeïsche Zee met maar liefst 3 privéstranden. Ook hier heb je zelf de keuze of je voor logies & ontbijt gaat, of dat je ook avondeten inclusief wilt hebben met halfpension of zelfs all-inclusive. De stijl van dit hotel wordt door hen zelf "Boho Chic" genoemd en dan dus mét de mogelijkheid om all-in te verblijven.

Dit hotel boeken? Check prijzen

5. Sea Side Beach Club

Ligging: Ortakent, Egeïsche Kust
Aantal kamers: 70

Sea Side Beach Club Turkije bovenaf

Boek je een verblijf bij Sea Side Beach Club, dan staat je een zorgeloze vakantie tegemoet! Dit prachtige 4-sterrenhotel ligt aan de Egeïsche Kust van Turkije en is met slechts 70 kamers kleinschalig te noemen. Maar dan wel met een fijn zwembad, directe ligging aan het strand én all-inclusive! Ontbijt, lunch en diner, maar ook snacks en drankjes zijn hier inbegrepen. Verder kun je gebruikmaken van de tennisbaan, tafeltennis én is er regelmatig livemuziek!

Dit hotel boeken? Check prijzen

6. IC Hotels Residence

Ligging: Lara, Turkse Rivièra
Aantal kamers: 43

IC Hotels Residence villa's en uitzicht

Alhoewel dit hotel niet kleinschalig lijkt, heeft IC Hotels Residence slechts 43 kamers ter beschikking. Je hebt daarbij keuze uit diverse villa's, de ene nog luxer dan de andere. Het hotel beschikt over twee schitterende zwembaden, waarvan één omringd wordt door de luxe Lake Villa's. En heb je toch behoefte aan iets meer drukte en faciliteiten, dan loop je gewoon naar het naastgelegen IC Hotels Green Palace.

Dit hotel boeken? Check prijzen

7. Privé Bodrum (voorheen Voyage Bodrum)

Ligging: Bodrum, Egeïsche Kust
Aantal kamers: 150

Voyage Bodrum Turkije

Het 5-sterrenhotel Privé Bodrum krijgt niet voor niets zulke goede beoordelingen. Direct aan het strand gelegen, fantastische uitzichten, vlak bij restaurants, barretjes en winkels én ultra all-inclusive. Als dat geen ontspannen vakantie wordt... Met 150 kamers is dit niet het kleinste hotel uit dit lijstje, máár omdat het zo ruim opgezet is (zo'n 8000 m²) en het een adults only (16+) hotel is, zul je weinig last hebben van andere gasten.

Dit hotel boeken? Check prijzen

Andere kleinschalige hotels in Turkije (met logies, logies & ontbijt of halfpension)

Over het algemeen zijn all-inclusive hotels in Turkije wel net even iets groter dan de gemiddelde kleinschalige hotels. Wil je wat meer rust en in een sfeervol hotel verblijven, dan kun je er ook voor kiezen om op basis van logies, logies en ontbijt of halfpension te verblijven in een van deze pareltjes:

In een kamer met privézwembad verblijven? Check dan deze hotels in Turkije met swim-up kamers.


Home > Blog > Kleinschalige all-inclusive hotels in Turkije