Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Slapen tussen de dieren doe je hier

Slapen tussen de dieren doe je hier

Heb jij altijd al tussen de dieren willen slapen of heb jij kinderen die gek zijn op dieren? Dan is het super leuk om in een van onderstaande vakantieparken te overnachten. Slapen jullie binnenkort tussen de wilde dieren, in een jungle omgeving, vlakbij de pinguins of tussen de boerderijdieren?

Lake Resort Beekse Bergen

Lake Resort Beekse Bergen lodge
Safari Resort Beekse Bergen lodge

Wil jij tussen de wilde dieren slapen? Lake Resort Beekse Bergen (voorheen Lake Resort & Safari Resort Beekse Bergen) maakt het mogelijk voor jou om wakker te worden tussen de meest bijzonderste dieren van het park. Tijdens je verblijf kun je onbeperkt het Safaripark verkennen en alle bijzondere dieren van dichtbij bekijken. Uiteraard kun je ook de rest van het park ontdekken. Ga spelen in Speelland of verken de diertjes van het Dierenrijk en ZooParc. Een overnachting in dit gave park is echt een unieke ervaring. Ga jij voor een unieke lodge, een boomhut of safaritent?

Meer informatie en boeken: Overnachten op Safari Resort

Vakantiepark Beekse Bergen

Jungalow Vakantiepark Beekse Bergen
Jungalow Vakantiepark Beekse Bergen

Als je toch van het mooie park wilt genieten maar je wilt niet tussen de dieren wakker worden, kun je ook verblijven op het Vakantiepark Beekse Bergen. Je kunt hier heerlijk zwemmen in het overdekte Junglebad en klimmen op de speeltoestellen. Visliefhebbers kunnen hun hengel uitgooien in het Victoriameer en de lekkerbekken kunnen hun buikje voleten in het restaurant, genoeg te doen hier! Ook in het vakantiepark heb jij de volledige toegang tot de rest van het park. Verblijf jij hier in een chalet, blokhut of een unieke jungalow, een bungalow in junglesferen?

Meer informatie en boeken: Overnachten op vakantiepark

WILDLANDS Emmen

Nortica in WILDLANDS Emmen
Nortica in WILDLANDS Emmen

Welke van de vier werelden in WILDLANDS Emmen ga jij eerst bezoeken? Bekijk je de ijsberen en pinguins in Nortica of heb je meer met Serenga en bekijk jij vol passie naar de leeuwen en tijgers? In Jungola maak jij een boottocht over de Rimbula River waar je geniet van de slingerapen in het oerwoud en als je geluk hebt, zie je zelfs een zwemmende olifant! Ook word je overspoeld met felgekleurde, prachtige vogels. Vergeet niet te kijken of er nog een leuke show is in het Jungletheater om jouw bezoek compleet te maken. Gelukkig kunnen de kinderen zich daarna ook nog even uitlaten in het XL-speelparadijs Animazia.

Center Parcs Parc Sandur

Op een kleine afstand van zo'n 15 minuten vind je het mooie vakantiepark Center Parcs Parc Sandur. Hier kom je na een dag klimmen en klauteren bij WILDLANDS helemaal tot rust. Je ontvangt tijdens je verblijf een onbeperkte pas voor de dierentuin, dus elke dag is het weer feest. En ook Center Parcs Parc Sandur heeft genoeg te bieden tijdens jouw vakantie. Geniet van de omringende natuur of het zwembad met glijbaan!

Meer informatie en boeken: Huisjes bij Parc Sandur

Center Parcs Heijderbos

Center Parcs Heijderbos Jungle Dome
Center Parcs Heijderbos Jungle Dome
Jungle Cabana Heijderbos
Jungle Cabana Heijderbos

Het mooie Center Parcs Heijderbos mogen we ook zeker niet vergeten. Dit is misschien wel een van de tofste uitjes, omdat je op het park zelf zoveel faciliteiten hebt dat je niet eens weet waar je moet beginnen. Center Parcs Heijderbos beschikt namelijk over een Sumatraanse Jungle waar jij je ogen uitkijkt naar meer dan 250 exotische planten en 40 verschillende diersoorten die je kunt bewonderen. Klim door de jungle over de hangende bruggen en klauter langs de watervallen richting Aqua Mundo. Hier kun je de hele dag genieten in een supergaaf zwemparadijs. Ga door de snelste wildwaterbaan van Center Parcs en verken de onderwaterwereld. Daarnaast biedt het Heijderbos nog veel andere activiteiten voor jong en oud om je een paar dagen zoet te houden. Voor de volwassenen is er bijvoorbeeld een Turks stoombad en zijn er lekkere bubbelbaden te vinden. Met de kinderen vermaak je je in het golfslagbad en het waterparadijs.

Meer informatie en boeken: Accommodaties Heijderbos

Pony Cottage bij Center Parcs

Pony Cottage Center Parcs

Bij Center Parcs Het Meerdal en Center Parcs Erperheide komen alle kleine meisjes- en jongensdromen uit. Je kunt hier namelijk kiezen voor een pony cottage waarbij je tijdens je verblijf een eigen pony hebt. De cottages hebben een ligging aan de rijbak en je kunt aan allerlei pony activiteiten meedoen. Bovendien kun je hier ook nog eens genieten van het subtropische zwembad!

Meer informatie en boeken: Pony Cottages

Vroeger kon je bij PonyparkCity ook over een eigen pony beschikken. Dit kan helaas niet meer, maar je kunt hier nog steeds verblijven en avontuurlijke ponyritten door het bos of over het strand maken.

FarmCamps: slapen bij de boer

Als jij op zoek bent naar een gezinsvakantie waar kinderen volop kunnen leren en lekker bezig zijn? Bij FarmCamps verblijf je op een echte boerderij. Je bepaalt zelf of je in een luxe safaritent verblijft of in een van de andere tenten. Kinderen krijgen bij aankomst een Boerenpaspoort waar ze stempels kunnen verdienen voor een BoerenKnecht Diploma. Ze worden beloond voor het verzorgen van de dieren, het helpen in de stallen en voor het melken van de koeien. Na een tijdje op FarmCamps zijn jouw kindjes echte boerenknechtjes!

Meer informatie en boeken: Slapen bij de boer

Voor welke vakantiepark tussen de dieren ga jij?


Home > Blog > Slapen tussen de dieren doe je hier