Albufeira Jardim Portugal

Portugal - Algarve - Albufeira

Travis header

Albufeira Jardim Portugal

Albufeira Jardim Portugal is een 3-sterrenappartement in het toeristische centrum van Albufeira met een prachtig uitzicht over stad en zee. Het aparthotel is in 1972 gebouwd en bevindt zich in de Algarve. Het hotel ligt op 700 meter afstand van het strand van Albufeira en op 1,5 kilometer ligt het stadscentrum, dat ook makkelijk te bereiken is met de lijnbus. De meeste appartementen hebben een uitzicht en er is een zwembad aanwezig voor kinderen en volwassenen.

Appartementen

Albufeira Jardim Portugal heeft 175 kamers ter beschikking, alle appartementen zijn voorzien van een woonkamer, slaapkamer, kleine keuken, balkon/terras en biedt je een privéverblijf met een gezellige sfeer. Er zijn 2/3-persoonskamers, 4-persoonskamers en 6-persoonskamers. Huur je een auto om de omgeving te ontdekken, dan kun je je auto gratis parkeren bij de appartementen. Er is een satelliet TV en een directe telefoonlijn aanwezig, ook is er een slaapbank, conciërgeservices en is er 24 uur per dag receptie aanwezig. De handdoeken worden 2 keer per week vervangen, 1 keer per week worden de bedlinnen vervangen en behalve op zondag is er iedere dag schoonmaak.

Albufeira en omgeving

Voor het hotel ligt direct een bushalte, waarmee je veel kanten op kan om de omgeving te verkennen. Er zijn veel stranden waar veel activiteiten te doen zijn, ook kan je een boottocht nemen, om de grotten te ontdekken. Ga dolfijnen spotten of ga gezellig mee met een halfdaagse jeepsafari! Neem vanuit de Algarve een rondleiding door Sevilla of neem een dagtrip naar Evora. De echte avonturiers kunnen boven Albufeira gaan parasailen, en een hoogte van maximaal 80 meter bereiken.

Home > Hotels en appartementen > Albufeira Jardim Portugal