Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Labranda Targa Club Aqua Parc

Labranda Targa Club Aqua Parc

Marokko - Marrakech-Tensift-Al Haouz - Marrakech

Travis header

Labranda Targa Club Aqua Parc Marrakech-Tensift-Al Haouz voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Labranda Targa Club Aqua Parc - Marokko

Laat je verwennen in het mooie Marrakech in dit 4-sterrenhotel. Labranda Targa Club Aqua Parc heeft niet alleen hele fijne prijzen, maar het ziet er ook nog eens paradijselijk uit. Geniet van een zorgloze all-inclusive vakantie in Marokko, terwijl jij de bruisende stad Marrakech verkent. 

Pendelservice

Je hoeft uiteraard deze mooie accommodatie niet te verlaten voor een top vakantie, je hebt namelijk alles tot je beschikking. Het Labranda Targa Aqua Parc beschikt over een mega zwembad met rondom ligbedden en parasols die je vrij kunt gebruiken. Je komt tot rust in deze mooie oase tussen de prachtige palmbomen en je kunt genieten van de traditionele Marokkaanse thee en snacks. 

Marrachech

Maar wil je meer van Marokko zien, verken dan het bruisende centrum van Marrakech. Slenter door de straten en het centrale plein Djemaa el Fna. Je geniet op dit plein van dansers, muzikanten en slangenbezweerders. Je struint de bazaars af met leuke souvenirs en kledingstukken en in de avond geniet je bij een van de vele restaurantjes. Tip van Travis: informeer eens naar de excursiemogelijkheden. Het is super tof om namelijk op een quad of op een kameel de woestijn te verkennen. Zo zie je nog eens wat meer van dit prachtige land. 

Home > Hotels en appartementen > Labranda Targa Club Aqua Parc