PonyparkCity

Overijssel - Nederland

PonyparkCity - Collendoorn

Zijn jouw kinderen ook zo gek op pony's en kleine paardjes? Dan komt hun kinderdroom hier helemaal in vervulling. In PonyparkCity verblijf je in een van de luxe huisjes met een eigen pony tot je beschikking. Natuurlijk zijn er niet alleen pony's op het park te vinden om je mee te vermaken. Je kunt ook heerlijk relaxen op Sunset Beach, een mooi strand waar je goed aan je kleurtje kunt werken. Kinderen kunnen zich uitleven bij de speelparadijzen en uiteraard met de pony's op het park! 

300 pony's

PonyparkCity heeft 300 pony's beschikbaar om op te rijden en van te genieten. Dit is wel alleen voor kinderen, want anders zakken de pony's door hun hoefjes en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Jong en oud kunnen wel allemaal genieten van een wandeling door de mooie omgeving met een pony. De kinderen kunnen ponyles nemen als zij nog nooit op een paardje hebben gereden of ze kunnen meedoen aan verschillende spelletjes. Wie weet winnen ze wel een van de gave prijzen! Ook voor volwassenen zijn er mogelijkheden om paard te rijden, zij kunnen een rondje maken op een echt cowboypaard. 

Lucky Luke

Op PonyparkCity zijn er veel activiteiten waar jullie als gezin aan mee kunnen doen tijdens het verblijf. Het team geeft elke avond gezellige familieshows in de Saloon op het park en daarnaast kun je meezingen en -dansen met de show. Vergeet je niet in te schrijven voor de gratis familiebingo waar je kans maakt op fantastische prijzen. Lucky Luke staat al op je te wachten en laat je graag zien dat hij de snelste cowboy is. Je kunt gebruik maken van de bowlingbanen, schietbanen en je kunt een rondje maken op de rodeo. Hou je wel goed vast, anders vlieg je alle kanten op! Wanneer zien we jou op dit park, cowboy?

Bekijk PonyparkCity

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel