PonyparkCity

Overijssel - Nederland

PonyparkCity - Collendoorn

Zijn jouw kids ook zo gek op cowboys? Dan komt hun kinderdroom bij PonyparkCity in Collendoorn helemaal in vervulling. In PonyparkCity verblijf je in een Cowboy House op een park met vele avontuurlijke activiteiten. Ontmoet Sitting Bull, Zorro en Lucky Luke of ga naar het bijbehorende natuurstrand, Sunset Beach. Kinderen kunnen zich daarnaast uitleven bij de speelparadijzen, en als de kinderen zich vermaken is het voor de ouders ook vakantie.

Avontuurlijke ponyritten

Bij PonyparkCity kunnen kinderen tot en met 12 jaar met de cowboys van het park mee voor een gezellige bosrit of strandrit. Ook voor volwassenen zijn er mogelijkheden om paard te rijden, zij kunnen een rondje maken op een echt cowboypaard. Het park wordt omringd door bossen en hier kunnen jullie leuke wandelingen maken en de natuur verkennen. Verder kun jullie er zwemmen, spelen in de speeltuin, relaxen op Sunset Beach en losgaan in Playmobil Village. Een unieke ervaring voor het hele gezin!

Lucky Luke

Op PonyparkCity zijn er veel activiteiten waar jullie als gezin aan mee kunnen doen tijdens het verblijf. Het team geeft elke avond gezellige familieshows in de Saloon op het park en daarnaast kun je meezingen en -dansen met de show. Vergeet je niet in te schrijven voor de gratis familiebingo waar je kans maakt op fantastische prijzen. Lucky Luke staat al op je te wachten en laat je graag zien dat hij de snelste cowboy is. Je kunt gebruik maken van de bowlingbanen, schietbanen en je kunt een rondje maken op de rodeo. Bovendien zijn alle activiteiten gratis dus de kinderen kunnen zich helemaal uitleven, yeehaa!

Alle accommodaties van PonyparkCity: Bekijk hier >
Bekijk PonyparkCity

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen