Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Slapen in een boomhut: een unieke overnachting!

Slapen in een boomhut: een unieke overnachting!

Als je een keer een unieke overnachting wilt boeken, kijk dan eens naar de mogelijkheden om in een boomhut te slapen! Er zijn in Nederland een aantal hele leuke plekken met boomhutten waar je een weekendje kunt overnachten. Wees je er wel van bewust dat je niet de enige bent waarbij een boomhut overnachting op de bucketlist staat. De leukste boomhutten zijn vaak dan ook al ver van tevoren volgeboekt, dus wacht niet te lang met boeken.

Zwerfhut op hoogte bij EuroParcs Resort De Wije Werelt

EuroParcs Resort De Wije Werelt zwerfhut op hoogte

De vrijstaande "zwerfhut op hoogte" op EuroParcs Resort De Wije Werelt is een unieke chalet dat geschikt is voor 5 personen en is uitgerust met een badkamer, tweepersoons bedstee, een slaapvide en een gezellig balkon. Natuurlijk kun je als hier gaat overnachten gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark, zoals Restaurant De Houtzagerij, het verwarmde buitenbad, de indoor speeltuin en fietsverhuur. En vergeet niet de natuur in te gaan, want dit park ligt vlak bij Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Meer informatie en boeken: Zwerfhut op hoogte

Tree House bij Landal Miggelenberg

Tree House Landal Miggelenberg

Ben je op zoek naar een unieke boomhut waar kinderen niet bij weg te slaan zijn? Neem dan eens een kijkje bij deze Tree House met glijbaan bij Landal Miggelenberg. Deze unieke boomhut ligt 3 meter boven de grond en heeft ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen. Met de glijbaan vanaf het terras roetsj je zo naar beneden!

En ook dit vakantiepark ligt vlak bij Nationaal Park De Hoge Veluwe, dus vergeet er ook niet op uit te gaan!

Meer informatie en boeken: Boomhut met glijbaan

Boomhut bij Lake Resort Beekse Bergen

Boomhut Safari Resort Beekse Bergen

Bij Lake Resort Beekse Bergen kun je een unieke en sfeervolle boomhut boeken. Deze ruime boomhut is met drie slaapkamers geschikt tot 6 personen. De boomhutten liggen aan Bahari Beach en door de hoogte heb je een geweldig uitzicht op de savanne en de waterplas. In slaap vallen met het geluid van de wilde dieren, een waar avontuur voor jong en oud! Bovendien is de toegang tot Safaripark, Speelland, Dierenrijk en ZooParcs inclusief bij je verblijf in deze unieke boomhut, dus genoeg te ontdekken!

Meer informatie en boeken: Boomhut tussen de dieren

Overnachten op hoogte in Overijssel

Boomhut Camping Si Es An

Deze unieke "boomhut" staat op Camping Si-Es-An in Overijssel op ongeveer 3 meter hoogte tussen de bomen. Een knus verblijf in een natuurrijke omgeving waarbij je zowel Overijssel als Drenthe kunt ontdekken. Dit verblijf heeft naast twee slaapplekken en een extra bedbank ook een eigen badkamer en zelfs een keukentje!

Meer informatie en boeken: Overnachten op hoogte

Boomhut Suite bij Buytenplaets Suydersee

Boomhut Suite Buytenplaets Suydersee

Deze boomhut suite ligt op vakantiepark Buytenplaets Suydersee in Lelystad. De boomhut is netjes ingericht met comfortabele bedden en een Nespresso apparaat waarmee je een heerlijk kopje koffie kunt zetten om de ochtend goed te beginnen op het terras. Een badkamer heeft deze boomhut niet, daarvoor kun je naar de aanwezige voorzieningen op de camping. Maar dat maakt deze overnachting wel heel voordelig.

Bovendien kun je in de avonden gezellig bij de vuurkorf zitten en kun je gebruik maken van de stoelen en fleecedekens. Fan van alpaca's? Dan is deze boomhut dé ideale plek om te overnachten, want je vind deze fluffy beestjes in de dierenweide van dit park.

Meer informatie en boeken: Boomhut Suite

Familiecamping de Vossenburcht

Boomhut Familiecamping De Vossenburcht

Ook bij Familiecamping De Vossenburcht kun je een boomhutovernachting boeken waarbij je tevens gebruik kunt maken van het verwarmde buitenzwembad. De boomhut staat op 4 meter hoge palen in IJhorst (Overijssel) en is te boeken met 5 personen. Geniet op de gezellige veranda, ga eropuit en verken de omgeving en maak gebruik van de faciliteiten van de camping. Een perfecte combi voor een leuk weekendje weg!

Meer informatie en boeken: 5-persoons boomhut

Boomhut in Friesland met gigantisch balkon

Boomhut Friesland gigantisch balkon

Wil je een bijzonder verblijf in Friesland boeken? Kijk dan eens naar de boomhut met geweldig terras. In de gemeenschappelijke ruimtes vind je een keuken en schoon sanitair. Op het terrein is daarnaast een houtgestookte sauna die je per uur kunt huren.

Meer informatie en boeken: Boomhut in Friesland

Er zijn op het terrein meerdere boomhutten te boeken, bijvoorbeeld ook deze prachtige boomhut.

Boomhut met hottub net over de Belgische grens

Boomhut met hottub in België

Uniek: Een boomhut met hottub! Niet alleen is dit een hele bijzondere overnachting omdat je in een boomhut slaapt, het is ook nog eens een luxe getaway. Wel één nadeel, deze boomhut is razendpopulair, dus je zult deze maanden van tevoren al moeten boeken. Maar hé, dan heb je ook wat!

Meer informatie en boeken: Boomhut met hottub

Check hier meer dan 10 andere huisjes met jacuzzi of hottub

Aanbieders voor boomhut overnachtingen

Meer inspiratie nodig? Bekijk onderstaande aanbieders voor meer mogelijkheden om in een boomhut te slapen:


Home > Blog > Slapen in een boomhut: een unieke overnachting!