Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Hotel met bubbelbad op de kamer in Nederland

Hotel met bubbelbad op de kamer in Nederland

Eerder maakten wij al een overzicht voor de leukste huisjes met hottub en omdat deze zo populair was, zetten wij nu ook de mooiste hotels met bubbelbad kamers op een rij. Wil jij romantisch overnachten met Jacuzzi® bubbelbad (of ander merk) of zoek je naar een origineel cadeau, check dan onderstaande kamers met bubbelbad!

Sla deze pagina op in je favorieten, want de blog wordt continue aangevuld met nieuwe hotels met bubbelbad op de kamer!

Weetje: Jacuzzi® is geen productnaam, maar een merknaam van bubbelbaden. Alhoewel veel hotels aangeven dat je een kamer met 'jacuzzi' kunt boeken, zijn dit vaak geen bubbelbaden van het echte merk Jacuzzi®.

Mainport Design Hotel Rotterdam - Whirlpool op kamer met uitzicht

Mainport Design Hotel jacuzzi met uitzicht

Chillen in een whirlpool mét mooi uitzicht op Rotterdam, wat wil je nog meer? Het kan bij het 5-sterren Mainport Design Hotel als je kiest voor de Waterfront Spa kamer. Los van de ronde whirlpool in de kamer, beschik je ook over een inloopdouche en privésauna én verblijf je ook nog eens op loopafstand van hartje Rotterdam!

Meer informatie en boeken: Boek Waterfront Spa kamer

Wellness hotelsuite bij Center Parcs met bubbelbad en sauna

Wellness Hotelsuite Center Parcs Zandvoort

Bij Center Parcs Park Zandvoort kun je diverse cottages huren, maar ook vernieuwde hotelkamers. Zo verblijf je op een vakantiepark pal aan het strand, maar dan wel met de service die je gewend bent van hotels. Wil je super-de-luxe verblijven, dan is er bij dit park zelfs een Wellness Hotelsuite waarbij de badkamer beschikt over een regendouche, sauna én tweepersoons bubbelbad!

Meer informatie en boeken: Wellness Hotelsuite

Resort Waterrijk Oesterdam - Hotel Suites met bruisbad

Resort Waterrijk Oesterdam Hotel Suite Royal

Resort Waterrijk Oesterdam is een riant vakantieresort gelegen op een prachtige locatie in Zeeland. Er zijn diverse villa's te boeken, maar er zijn ook verschillende hotel suites met een stijlvolle en moderne inrichting. Veel van deze luxe hotelkamers hebben een ruime en luxe badkamer, zo ook de Suite Royal met bruisbad, regendouche én uitzicht op het water!

Meer informatie en boeken: Hotel Suites met bruisbad

Van der Valk Hotel Utrecht - Safari Suite met bubbelbad op kamer

Van der Valk Utrecht Safari Suite

De suites van Van der Valk, ze blijven mooi! Zo ook deze Safari Suite bij Van der Valk Hotel Utrecht: Een prachtige ruime kamer van 80m² met elektrisch haardvuurtje, een tweepersoons bubbelbad met zebraprint, een Finse sauna en een dubbele rainshower met massagestralen. Als je hier niet tot rust komt, weten wij het ook niet meer...

Meer informatie en boeken: Van der Valk Safari Suite

Van der Valk Hotel Assen - Love suite met hartvormig bubbelbad

Van der Valk Assen Love Suite

Ook mooi is de Love Suite bij Van der Valk Hotel Assen met hartvormig bubbelbad, wastafels in de vorm van hartjes en een romantisch uitzicht over het bos. Bovendien vind je hier een sfeerhaard en kun je je eigen muziek opzetten via een Bluethoothsysteem. Met wie ga jij een romantisch weekendje weg in Drenthe?

Meer informatie en boeken: Van der Valk Love Suite

Andere romantische hotels met hartjesvormig bubbelbad:

Ben je er nog niet helemaal uit? Van der Valk heeft nog veel meer suites met whirlpool of bubbelbad: Check ze hier!

Hotel De Reehorst - Luxe suites met bubbelbad

Hotel De Reehorst Suite New York

Nachtje weg met whirlpool? Het 4-sterrenhotel De Reehorst in Ede ligt in op iets meer dan 15 minuutjes rijden van Nationaal Park De Hoge Veluwe en heeft diverse luxe suites met bubbelbad op de kamer. Je kiest hier uit een van de themakamers, bijvoorbeeld Suite New York, Suite Paris, Suite Ibiza of Suite Venezia.

Meer informatie en boeken: Suites met bubbelbad

Beachhouse Zandvoort - Deluxe Suite met uitzicht op zee

Beachhouse Zandvoort Deluxe Suite

In Zandvoort kun je in een luxe hotelkamer met privé bubbelbad verblijven. Dit is niet zomaar een bubbelbad, maar één waarbij je uitzicht hebt op het strand en de zee!

Er zijn meerdere kamers met bad te boeken bij dit 4-sterrenhotel, maar als je in die van de foto wilt overnachten, dan moet je de "Deluxe Suite met Uitzicht op Zee" boeken.

Meer informatie en boeken: Deluxe Suite met uitzicht

Resort Landgoed Westerlee - Hotelkamer met bubbelbad in Groningen

Hotel Resort Landgoed Westerlee jacuzzi

Verblijven in een luxe landgoed in de provincie Groningen? Het kan als je verblijft in Hotel Resort Landgoed Westerlee waar maar liefst 14 kamers beschikken over een eigen bubbelbad! Het hotel ligt in het dorp Westerlee en heeft een prachtige natuurlijke omgeving, maar ook de stad Groningen is niet ver van dit hotel vandaan.

Meer informatie en boeken: Kamers met bubbelbad

Boutiquehotel 't Gerecht - Hotel met bubbelbad op kamer

Boutiquehotel 't Gerecht Royal Suite wellnessbad

Boutiquehotel 't Gerecht in Heerenveen heeft diverse suites met vrijstaand bad en los van de luxe en stijlvolle suites, heeft Boutiquehotel 't Gerecht een ideale ligging in het centrum van Heerenveen en is er een grand café met gezellig buitenterras. Kies je voor de Royal Suite dan kun je bubbelen in het wellnessbad waarbij je uitkijkt op het Gemeenteplein.

Meer informatie en boeken: Boek Royal Suite met wellnessbad

Inntel Hotels Utrecht Centre - Kamers met whirlpool (en sauna)

Inntel Hotels Utrecht Centre Wellness Room

Zoals de naam van dit 4-sterrenhotel eigenlijk al zegt, ligt Inntel Hotels Utrecht Centre in het centrum van Utrecht op slechts 200 meter van het Centraal Station. Bij dit hotel kun je diverse kamers boeken met bubbelbad en andere wellness faciliteiten. Zo is er bij de Spa Room een massagedouche aanwezig en hebben de Wellness Room en Wellness Suite naast een bubbelbad ook een regendouche en sauna op de kamer!

Meer informatie en boeken: Boek Royal Suite met wellnessbad

Vind je deze kamer te gek? Kijk ook eens naar Inntel Hotels Art Eindhoven en hun Art Spa Room.

Overnachten in een trechter met bubbelbad

Trechter overnachting bubbelbad Friesland

Dat is nog eens bijzonder: Overnachten in een (zand) trechter met adembenemend uitzicht over de Waddenzee. Het kan in het Friese Harlingen waarvandaan ook de boot naar Terschelling vertrekt. Je kunt dit dus ideaal combineren met een dagje of weekendje Waddeneilanden. De trechter is al uniek op zich, maar het heeft ook nog eens een badkamer met luxe bubbelbad. Wij zijn fan!

Meer informatie en boeken: Unieke trechter met bubbelbad

Aanbieders voor hotels met whirlpool of bubbelbad op de kamer

Kun jij geen genoeg krijgen van de hotels met bubbelbad of Jacuzzi® op de kamer? Dat snappen wij, een weekendje weg met whirlpool tot je beschikking is dan ook een ideale manier om even tot rust te komen. Check hieronder diverse aanbieders voor meer hotelkamers met bubbelbad:

Wil je liever een whirlpool in de buitenlucht? Check dan deze huisjes met hottub.


Home > Blog > Hotel met bubbelbad op de kamer in Nederland