Hotels Mauritius

Mauritius staat bekend vanwege haar mooie witte stranden en helderblauwe water. Je kunt hier helemaal tot rust komen met de wind door je haren en het zand tussen je tenen. Mauritius kent verschillende nationale parken, suikerrietvelden en een vulkanisch landschap. Er is dus genoeg te doen en te bekijken en je kunt uitstapjes afwisselen met tropische stranddagen!

Hotels op Mauritius zijn allemaal erg luxe en je hebt genoeg keuze om het perfecte hotel te vinden voor jouw zonnige reis. Verblijf jij in een 4-sterrenresort aan het strand van Grand Baie, Le Morne of Flic en Flac of slaap jij liever in een luxe appartementencomplex? Aan jou de keus!

Zoek meer Mauritius hotels

Veelgestelde vragen over: Hotels Mauritius

Het RIU Le Morne Hotel is een adults only hotel op Mauritius. Dit houdt in dat je je niet druk hoeft te maken over rondrennende kinderen bij het zwembad en je ultiem kunt genieten van een relaxvakantie!

Le Palmiste Resort & Spa is een van de mooie all-inclusive hotels op Mauritius, maar ook het Emeraude Beach Attitude is een goede optie met onbeperkt eten en drinken. Hier kun je zorgeloos genieten van jouw droomvakantie. 

RIU Creole Mauritius en RIU Le Morne zijn twee van de mooie RIU-hotels die in Mauritius te vinden zijn. Geniet van de luxe die je gewend bent van de RIU-resorts.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel