Hotels Nederland

Ga je op vakantie dan mag je ook ons eigen landje niet vergeten, want ook in Nederland zijn veel mooie hotels te vinden en leuke plekken om jouw vakantie door te brengen. Neem bijvoorbeeld grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht. Maar ook de wat kleine steden als Arnhem, Alkmaar en Haarlem zijn leuk om te bezoeken. Nederland heeft daarnaast veel strand dus een strandvakantie in eigen land is niet zo moeilijk te plannen. Woon je dicht bij de kust dan kun je er ook een dagje op uit gaan. Ga bijvoorbeeld naar het strand van Scheveningen, Zeeland of bezoek de Waddeneilanden met kust aan alle kanten.

Natuurliefhebbers kunnen ook hun lol op in Nederland. Boek een hotel of vakantiepark op de Veluwe of ga naar Nationaal Park De Biesbosch. Wat cultuur snuiven? Maak dan een stop bij de hunebedden in Drenthe. Hier kun je uitstapjes naartoe maken, een midweek verblijven met het gezin of een feestje vieren met je beste vrienden!

Er zijn volop hotels in Nederland, zowel in de steden als in de natuur en er zijn zelfs een aantal all-inclusive hotels in Nederland.

Aanbieders hotels in Nederland

Veelgestelde vragen over hotels in Nederland

Voor een all-inclusive belevenis in eigen land kun je kijken bij Preston Palace en de Bonte Wever.

Als je op zoek bent naar een gezellig centrum om tijdens jouw vakantie een stop te maken, moet je zeker even Bastion Hotel bekijken. In het centrum van Maastricht bevindt zich dit 4-sterrenhotel.

Een pas geopend 4-sterrenresort in Nederland is Corendon Village Hotel Amsterdam waar je op basis van all-inclusive verblijft.

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen