Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > All-inclusive genieten in Marble Stella Maris Ibiza

All-inclusive genieten in Marble Stella Maris Ibiza

Marble Stella Maris op Ibiza: Een fijn all-inclusive hotel op Ibiza met uitgebreide faciliteiten en twee prachtige baaien op loopafstand. Het is het eerste hotel van de hotelketen Marble van Corendon en is in de zomer van 2016 geopend. Wij verbleven onlangs in dit all-inclusive hotel aan de westkust van het eiland.

Uitgebreide faciliteiten

Marble Stella Maris is gelegen op een met pijnbomen begroeide heuvel en heeft een tuin van maar liefst 60.000 m². Doordat het hotel op een heuvel ligt, moet je wel wat omhoog lopen naar je kamer, maar er zijn voldoende golfkarretjes die je naar je kamer kunnen brengen. Er zijn diverse winkels, restaurants en bars aanwezig en ook verschillende zwembaden: een algemeen zwembad, een kinderzwembad en een adults only zwembad (tegen betaling). Wil je in shape blijven, dan zijn er voldoende sportfaciliteiten, zo is er een fitnessruimte, fietsverhuur, minigolf en zijn er 6 tennisbanen. Ook fijn: de wifi-verbinding is overal in het hotel erg goed, dus de jaloersmakende foto's staan zo online! ;)

I love Marble
I love Marble
Zwembad
Zwembad

All-in formule tot 2 uur 's nachts

Wat fijn is aan Marble Stella Maris is het all-inclusive concept. De hele dag door kun je heerlijk eten en drinken halen. Natuurlijk zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen, maar ook tussendoor kun je nog crêpes, pannenkoeken en pizza's halen in Coffee Bazar Good Things en in de poolbar kun je snacks, ijsjes en drankjes krijgen. De late night snacks en drankjes zijn tot maar liefst 2 uur 's nachts verkrijgbaar. Je zult hier dus niets te kort komen!

Knusse binnenplaats bij de bakker
All-inclusive

Lekker vertrouwd

Je houdt ervan of je vindt het verschrikkelijk, maar in dit hotel kom je er zeker mee weg als je niet zo'n talenknobbel hebt. Bij de receptie spreken ze namelijk gewoon Nederlands en er zijn veel Nederlandse gasten. Ideaal voor families met kinderen, maar ook voor stelletjes is dit een fijn all-inclusive hotel. En wil je toch je Spaans oefenen, dan zijn er genoeg mooie plekken en leuke strandtentjes buiten het hotel om dit te spreken.

Prachtige baaien in de buurt

Op loopafstand van het hotel vind je twee prachtige baaien: Cala Gracio en Cala Gracioneta. De eerste is iets groter en heeft veel ligbedden met parasols, de tweede is wat kleiner en knusser, met een gezellig strandtentje waar je wat kan eten en drinken. De stranden zijn dichtbij elkaar en helemaal leuk: je kan van het ene strandje naar het andere strandje zwemmen! Als je een een klein stukje de zee in zwemt, zie je namelijk beide strandjes liggen! Geen zin om te lopen, dan kun je ook gebruikmaken van de hotelshuttle. Andere stranden waar je met de taxi of bus heen kunt gaan, zijn Cala Salada en Cala Bassa.

Cala Gracio strand
Cala Gracio strand
Cala Gracioneta strand
Cala Gracioneta strand

Tips voor uitstapjes:

  • Ibiza stad. Je bent hier in 20 minuten met de taxi en zo krijg je meer mee van de sfeer van het eiland. Lekker rondstruinen door de stad, shoppen of een avondje stappen.
  • Breng een bezoek aan één van de populaire hippiemarkten. De grootste hippiemarkt Punta Arabi (Es Canar) is van april tot oktober elke woensdag open en Las Dalias elke zaterdag.
  • Ondek Ibiza vanaf het water. Boek een boottocht voor een paar uur of voor de hele dag en kom langs de mooiste baaien en leuke bezienswaardigheden. Ook leuk om even de boot af te gaan en te gaan snorkelen. Heb je voldoende tijd, ga dan ook zeker naar het nabijgelegen eiland Formentera, met haar prachtige heldere zee!
  • Ga naar Cap Negret voor een prachtige zonsondergang (op loopafstand van Marble Stella Maris).
  • Ibiza is super populair onder de jetset. Wil je je een avondje voelen als een bekendheid en een geweldige avond beleven, dan is Lio echt een aanrader! De hele avond wordt er gedanst en gezongen en er komen hier regelmatig bekende voetballers eten. Houd er wel rekening mee dat je al snel 200 tot 250 euro per persoon kwijt bent, máár dan heb je wel eten, drank, een geweldige show en een ervaring die je niet snel meer zult vergeten.

Marble Stella Maris prijzen

Home > Blog > All-inclusive genieten in Marble Stella Maris Ibiza