Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Grand Hotel & La Pace Spa Italië

Grand Hotel & La Pace Spa Italië

Italië - Toscane - Montecatini-Terme

Travis header

Grand Hotel & La Pace Spa Italië Italië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Grand Hotel & La Pace Spa - Italië

Even lekker in luxe ontspannen in Italië en dat voor een voordelige prijs? Boek dan een verblijf bij Grand Hotel & La Pace Spa in Toscane. Dit is een 5-sterrenhotel en is de ideale uitvalsbasis voor een ieder die er even tussenuit wilt. De accommodatie beschikt over 120 kamers die verdeeld zijn over drie gebouwen. Hierdoor kun je optimaal genieten van alle rust en ontspanning.

Uitgebreide spa

Grand Hotel & La Pace Spa biedt een uitgebreide wellness aan haar gasten. Maak er bijvoorbeeld gebruik van de sauna, het binnenzwembad en de jacuzzi om even helemaal tot rust te komen. Tegen betaling kun je daarnaast gebruik maken van diverse mogelijkheden voor massages. Er is tevens een buitenbad aanwezig dat gelegen is in een mooie kleurrijke binnentuin met ligstoelen.

De kamers

De kamers van Grand Hotel & La Pace Spa zijn klassiek ingericht en beschikken over handige faciliteiten. Het hotel is gelegen in het bruisende centrum van Montecatini, net naast de beroemde thermen. Het is dan ook niet heel gek dat het hotel over zo’n uitgebreide spa beschikt!

Kom lekker relaxen in het Grand Hotel & La Pace Spa waarbij je van de uitgebreide wellness gebruik kunt maken. Zo hoort een ontspannen vakantie te zijn.

Home > Hotels en appartementen > Grand Hotel & La Pace Spa Italië