Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Ferienpark Hambachtal

Ferienpark Hambachtal

Duitsland - Rijnland-Palts - Oberhambach

Aanbieder: Ferienpark Hambachtal Roompot

Ferienpark Hambachtal

Het is belangrijk om een paar dagen per jaar lekker er tussenuit te gaan. Daarbij is Ferienpark Hambachtal een uitstekende plek om volop van je vakantie te genieten. Hoewel deze plek maar vier uur van Utrecht af is, beleef je hier nog steeds volop een vakantiegevoel. Of je nou jong of oud bent; bij Ferienpark Hambachtal kom je weer even helemaal tot rust!

Geniet van de natuur

De locatie van dit park is perfect voor de natuurliefhebbers. Dit komt doordat het vlak bij een reservoir ligt waarbij je een prachtig uitzicht hebt. Daarnaast is de omgeving heuvelachtig, wat toch extra speciaal aanvoelt voor de mensen die gewend zijn aan een land dat plat is. Verder vind je in de omgeving talloze prachtige gebouwen. Hier zul jij zeker inspiratie op doen waarna jij weer jij fris terugkomt van dit uitje.

Wat is er allemaal te doen?

Bij Ferienpark Hambachtal kun je kiezen uit haast eindeloos veel verschillende soorten activiteiten. Ben jij iemand die van waterpret houdt? Neem dan een duik in het zwembad of ga juist de steile waterglijbaan af. Ook kun je lekker met vrienden of familie gaan bowlen. Maak er een leuke wedstrijd van! Als je wat sportiever bent, kun je heerlijk in de buitenlucht hiken. Ook zijn er allerlei prachtige fietsroutes in de omgeving. Verder is er ook nog een ruimte aanwezig waar je allerlei activiteiten zoals biljarten kunt ondernemen. Wat je ook kiest, je gaat een leuke tijd tegemoet in dit gemoedelijke vakantiepark.

Alle accommodaties van Ferienpark Hambachtal: Bekijk nu >
Bekijk Ferienpark Hambachtal

Prijzen vergelijken

Ferienpark Hambachtal is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Ferienpark Hambachtal