Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bolero Park Lloret de Mar

Bolero Park Lloret de Mar

Spanje - Costa Brava - Lloret De Mar

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Bolero Park Lloret de Mar gevonden bij:

Bolero Park - Lloret de Mar

Deze populaire accommodatie ligt op 600 meter afstand van het strand van Lloret de Mar. Deze bruisende stad is voorzien van vele barretjes en cafetjes waar je jezelf de gehele avond kunt vermaken. Het is ook erg populair onder de jongeren voor een zogeheten stapvakantie. Het centrum zit namelijk vol met clubs en kroegen! 

Tijd voor een duik! 

Bolero Park beschikt over een groot buitenbad en een kinderbad. De buitenbaden zijn geopend afhankelijk van het weer, maar daar maken we ons in de zomerperiode geen zorgen over. De zwembaden zijn voorzien van ligbedjes op het zonneterras. Lekker drankje aan het zwembad? Bij de 2 bars op het park heb je genoeg keus! 

Sportief of relaxvakantie?

Kom jij om te relaxen? Dan heeft het Bolero Park een whirlpool buiten waar je optimaal gebruik van kunt maken. Voor de sportievelingen onder ons is het mogelijk tegen betaling gebruik te maken van sportactiviteiten. Je huurt gemakkelijk een fiets of biljarttafel maar ook minigolf mag op het park niet ontbreken. Bolero Park beschikt over een tal spelletjes en je kunt zelfs tafeltennissen. Één ding is zeker, hier ga je je niet vervelen!

 

Home > Hotels en appartementen > Bolero Park Lloret de Mar