Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Strandhuisje huren - Waar in Nederland kan het?

Strandhuisje huren - Waar in Nederland kan het?

In slaap vallen met de kabbelende zee als achtergrondmuziek en 's ochtends lekker ontbijten op je eigen terras op het strand? Dat klinkt als een perfecte vakantie in eigen land! Huur een strandhuisje in Nederland om deze droom waar te maken. Waar je zo'n knus huisje aan zee kunt boeken, lees je in deze blog.

Strandhuisjes Julianadorp

Strandhuisjes Julianadorp zonsondergang

Bij Strandhuisjes Julianadorp kun je, zoals de naam al doet vermoeden, een strandhuisje huren met zicht op zee. Deze luxe vrijstaande Beach House, die geschikt is voor 4 tot 6 personen, staat op het strand van Julianadorp aan Zee in Noord-Holland. Je beschikt over een volledige keuken, woonkamer met smart-tv, en er zijn twee slaapkamers, één beneden en één op de knusse slaapzolder. Een huisje op het strand met alle benodigde faciliteiten!

Meer informatie en boeken: Beach House 4-6

Qurios ECO Grevelingenstrand

Qurios ECO Grevelingenstrand bovenaf

Een tof vakantiepark aan het Grevelingenmeer is Qurios ECO Grevelingenstrand met haar ECO Cottages die geschikt zijn tot 4 personen. De eco-vriendelijke lodges liggen aan het strand en hebben een goed uitgeruste keuken. Buiten is er een gezellige veranda met tuinmeubilair en een hangmat die je een Ibiza gevoel geeft. Bovendien heb je vanuit deze tiny houses een prachtig uitzicht over het water!

Je geniet bij dit vakantiepark van de Nederlandse natuur en deze bestemming geeft je alle mogelijkheden om even helemaal tot rust te komen. Als je juist wat meer actie wilt, dan kun je bij de Noordzee of het Grevelingenmeer bijvoorbeeld gaan kitesurfen of windsurfen.

Meer informatie en boeken: ECO Cottage

Strandhuisje huren in Zandvoort - Buddha Beach Bungalows

Buddha Beach Bungalows Zandvoort

WIl je overnachten in een luxe en modern strandhuisje? Buddha Beach Bungalows biedt in totaal vier bungalows aan op het strand van Zandvoort. In de buurt zijn volop strandpaviljoens om een hapje te eten en ook Holland Casino en het circuit liggen vlakbij. Het is dus een ideale plek voor een strandvakantie in een gezellige en levendige omgeving waar lekker wandelen ook zeker tot de mogelijkheden behoort!

Meer informatie en boeken: Buddha Beach Bungalows

XL Beach House - Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort strandhuis

Roompot Beach Resort heeft drie verschillende strandhuisjes te huur: Beach House voor 4 personen, Beach House voor 6 personen en de wat ruimere Beach House XL voor 6 personen. De huisjes hebben respectievelijk een oppervlakte van 40m², 51m² en 63m². Je hebt hier dus genoeg plek voor een fijne vakantie aan het strand met het gezin of een groepje vrienden.

Meer informatie en boeken: Strandhuisje huren

Eilandhuisjes - Landal Marker Wadden

Landal Marker Wadden

Ken jij de Marker Wadden al? Dit zijn eilanden die in 2016 zijn aangelegd en bijdragen aan het natuurherstel van het Markermeer. De veerboot vanaf Lelystad brengt je naar deze unieke eilandengroep én je kunt hier in een heel leuk eilandhuisje overnachten bij Landal Marker Wadden. Wij zijn fan!

Meer informatie en boeken: Eilandhuisje huren

Strandlodges - Waterpark Langelille

Waterpark Langelille huisjes

Waterpark Langelille is een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark in Friesland. Het ligt in het gelijknamige dorpje Langelille en je kunt hier strandlodges en waterbungalows boeken. De strandlodges zijn geschikt voor 4 of 6 personen, de waterbungalows voor 6 of 8 personen, afhankelijk van welk type je kiest. Bij de strandhuisjes heb je een eigen veranda met tuinmeubilair waar je heerlijk kunt relaxen met uitzicht op het water. Het park ligt aan open vaarwater, dus als je een bootje huurt kun je er een lekkere vaarvakantie van maken!

Meer informatie en boeken: Strandlodges en waterbungalows

Duinhuisje huren - Qurios Bloemendaal aan Zee

Qurios Bloemendaal aan Zee huisje met hangmat

Op zoek naar een strandhuisje in Bloemendaal? Qurios Bloemendaal aan Zee ligt middenin de duinen in Overeen, vlak bij Bloemendaal aan Zee. De lodges liggen in de duinen en het strand is 100 meter verderop te vinden. Als je voor de Sea Lodge Adventure kiest kun je overnachten in een romantische slaapvide die via de houten trap te bereiken is. Alle luxe design verblijven op dit park hebben een gezellige veranda met loungeset waar je kunt genieten van het geruis van de zee en het helmgras en dit kan natuurlijk ook vanuit een van de hangmaten!

Meer informatie en boeken: Lodges in de duinen

Design strandhuisje huren - Molecaten Park Hoogduin

Molecaten Hoogduin strandhuisje

Bij Molecaten Park Hoogduin kun je allerlei soorten accommodaties boeken. Van kampeerplaats tot gekleurde kampeer cabines en van luxe chalets tot aan ruime design strandhuisjes met uitzicht op zee!

Dit vakantiepark in Cadzand heeft faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een airtrampoline, fietsverhuur en een sportveld. Daarnaast is er een ontbijtservice en kun je wat lekkers halen bij de snackbar. En ook wel zo handig: Je kunt parkeren op de parkeerplaats naast de receptie.

De strandhuisjes zijn via het duinpad te bereiken en geven je een panoramisch uitzicht op zee vanaf je eigen veranda. In de open keuken kun je eigen gerechten bereiden die je in het woongedeelte of op het terras kunt opsmikkelen, of je haalt iets bij een van de strandpaviljoens. Wat een heerlijke vakantie!

Meer informatie en boeken: 6-persoons strandhuisje

Goedkope strandhuisjes - Molecaten Park Flevostrand

Molecaten Park Flevostrand kampeer cabin Vlinder

Molecaten Park Flevostrand heeft misschien wel een van de goedkoopste opties voor een huisje op het strand: de 5-persoons kampeer cabin Vlinder. Deze vrolijk gekleurde huisjes staan dan wel niet aan zee, ze staan wel in het zand op het Flevobeach-veld én beschikken over twee strandstoelen.

Dit vakantiepark ligt aan het Veluwemeer en los van het strandje waar deze huisjes staan, is er ook nog het Harderstrand Zuid met meerdere baaitjes waar je lekker kunt relaxen en zwemmen!

Meer informatie en boeken: Gekleurde kampeer cabins

Beach villa met twee verdiepingen - Roompot Beach Villas Hoek van Holland

Roompot Beach Villas Hoek van Holland

Bij Roompot Beach Villas Hoek van Holland kun je een van de ultra-moderne Beach Villa's huren, een strandhuisje op het strand in Hoek van Holland. Deze ruime huisjes aan zee hebben twee verdiepingen en je kunt hier dan ook met 4 tot 6 personen verblijven. Er zijn twee slaapkamers en er is een tweepersoons slaapbank in de woonkamer. Bovendien is er een complete keuken én heb je boven een balkon met tuinmeubilair en beneden een veranda, beiden met uitzicht op zee!

Meer informatie en boeken: Beach House 4-6

Noordzee Resort Vlissingen

LARGO Noordzee Resort Vlissingen Beach House

Bij Noordzee Resort Vlissingen in Zeeland kun je een Beach House voor 4 tot 5 personen boeken. Deze huisjes op het Nollestrand bij Vlissingen hebben één slaapkamer en een open slaapzolder waar je een overweldigend uitzicht over zee hebt. Binnen in dit design huisje heb je een woonkamer, keukentje en een elektrische kachel. Buiten heb je een loungeset op de veranda én een buitendouche. Oh, en wist je dat het Nollestrand een van de schoonste stranden van Nederland is? Waar wacht je nog op?!

Meer informatie en boeken: Beach House 4-5

Duinlodge op de Waddeneilanden - Qurios Ameland

Qurios Ameland lighthouse adventure

Natuurliefhebbers zitten goed op de Waddeneilanden. De huisjes van Qurios Ameland staan niet direct aan zee, maar je hebt wel een strandje als je je huisje uitloopt en het strand is op loopafstand. Er zijn verschillende vrijstaande lodges te boeken bij dit vakantiepark op de Waddeneilanden met allemaal een veranda en comfortabele loungeset! Kies jij voor dit strandhuisje op Ameland?

Meer informatie en boeken: Qurios Ameland >

Aanbieders voor huisjes aan het strand

Meer inspiratie nodig? Bekijk onderstaande aanbieders voor meer leuke vakantiehuisjes aan zee:


Bekijk ook:
Vakantieparken NederlandVakantieparken België

Home > Blog > Strandhuisje huren - Waar in Nederland kan het?