Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Villa Borboleta

Villa Borboleta

Portugal - Algarve - Loulé

Travis header

Villa Borboleta Portugal voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Villa Borboleta - Portugal

Villa Borboleta is gelegen in het zonnige Portugal. Deze prachtige villa is van een Nederlands echtpaar dat hun bezoekers graag een fijne ervaring geeft. Je bent dan ook verzekerd van een warm welkom. Daarnaast zit er bij Eliza was here een huurauto inbegrepen in de boeking, die je naar eigen wens kunt upgraden. Zo zit je dus niet alleen aan de villa vast. Ook kun je voor slechts 50 euro per week gebruik maken van de jacuzzi met fantastisch uitzicht.

Villa met privézwembad

Villa Borboleta is een prachtige villa geschikt voor twee tot zes personen. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast is er een keuken die voorzien is van alle gemakken en er is zelfs een wasmachine aanwezig. Het hoogtepunt aan deze villa is het terras. Dit terras is namelijk voorzien van een privézwembad en een prachtig uitzicht over Portugal. Ideaal om te genieten van het heerlijke weer.

Omgeving

Het is heel fijn dat er een gratis huurauto is inbegrepen bij de boeking van Villa Borboleta, want de omgeving is een ontdekkingstocht zeker waard. Je kunt bijvoorbeeld naar het strand op 11 kilometer afstand rijden, of naar het centrum op 5 kilometer afstand. Verder zijn er veel mooie natuurgebieden in de omgeving waar je geweldige wandeltochten of fietstochten kunt maken.

Home > Hotels en appartementen > Villa Borboleta