Wanapa Lodge Bonaire

Bonaire - Bonaire - Lac Bay

Travis header

Wanapa Lodge - Bonaire

In Kralendijk op Bonaire vind je het Landhuis Wanapa, een prachtig complex met vier sterren waar je diverse studio's en luxe kamers kunt boeken. Het meest bijzondere van dit verblijf is dat het gelegen is aan het natuurreservaat van Lac Bay. Wanneer je op zoek bent naar rust en ontspanning op een hele speciale plek op Bonaire is een verblijf in dit landhuis dan ook zeker aanraden. Wie weet welke vogelsoorten je allemaal kunt spotten in de groene tuinen van het complex! Bij Wanapa Lodge verblijf je op basis van logies (en eventueel ontbijt), maar er is een restaurant en een bar aanwezig voor de nodige hapjes en drankjes.

Luxe kamers van Wanapa

Het landhuis beschikt over zes luxe kamers en vijf comfortabele studio's die verdeeld zijn over het hoofdgebouw en het bijgebouw. De studio's zijn iets uitgebreider dan de kamers, aangezien ze over een kitchenette met gaskookplaat beschikken. Er zijn daarnaast twee- en driekamerappartementen te boeken die over extra slaapkamer(s) beschikken. Op het terrein van Wanapa is genoeg te doen. Neem bijvoorbeeld een frisse duik in het grote zwembad, geniet van het vele groen of bestel een cocktail en profiteer van het mooie uitzicht over het eiland. Wanapa Lodge is een heel bijzonder verblijf wanneer je Bonaire op een ontspannen maar magische manier wilt beleven.

Huur een auto

Het is aan te raden om een auto te huren wanneer je bij Landhuis Wanapa verblijft, gezien de locatie van de accommodatie. Op die manier kun je diverse hoogtepunten van het eiland bekijken zoals Klein Bonaire, het Gotomeer, het centrum van Kralendijk en meer. Toch hoef je het complex niet af om alsnog leuke herinneringen te maken. Wanapa beschikt namelijk over een zogeheten activiteitencentrum waar van alles te beleven is. Ga bijvoorbeeld mee op snorkeltrip of doe mee met een heuse paardentocht. De ervaren medewerkers van het landhuis vertellen je maar al te graag de leukste tips voor de omgeving.

Home > Hotels en appartementen > Wanapa Lodge Bonaire