Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Zonvakanties > Zonvakantie april

Zonvakantie april

De lente is begonnen, maar voor dagenlang op het strand liggen moet je vaak toch nog buiten Nederland op vakantie gaan in april. Wij zetten de landen die geschikt zijn voor een warme zonvakantie in april voor je op een rij.

Zonvakantie april binnen Europa

Waar is het warm in april in Europa?

Op de Canarische Eilanden is het altijd redelijk warm, maar in april beginnen ook andere Europese bestemmingen warmer te worden. Dus los van Gran Canaria, Lanzarote of Fuerteventura kun je ook bijvoorbeeld naar Cyprus waar het in april al gemiddeld zo'n 21 graden wordt en zelfs in het zuiden van Spanje kun je op zo'n 20 graden rekenen overdag. Houd er wel rekening mee dat het water nog koud kan zijn, daarom kan een hotel met verwarmd zwembad, zoals Atlantica Golden Beach, aan te raden zijn.

Bekijk hier de laatste aanbiedingen in april:

Canarische Eilanden VakantieDiscounter

Cyprus TUI

Zonvakantie april buiten Europa

Waar is het warm in april buiten Europa?

Buiten Europa zijn er volop bestemmingen waar je uit kunt kiezen voor een zonvakantie in april. Zo zijn de ABC-eilanden heerlijk warm, maar ook de Dominicaanse Republiek, Mexico en Miami. Hier is het allemaal gemiddeld boven de 27 graden en deels zelfs boven de 30 graden. Dat is nog eens een tropische zonvakantie! En ook leuk om eens te bezoeken: Abu Dhabi of Dubai. In april is het hier gemiddeld 33 graden én er is ook nog eens van alles te bekijken! Zo kun je een zonvakantie combineren met een stedentrip.

Aanbiedingen buiten Europa in april:

Dubai Corendon

Mexico TUI

Waar kun je in de zee zwemmen in april?

Wil je tijdens je zonvakantie niet alleen aan je kleurtje werken, maar ook af en toe wat verkoeling opzoeken in de zee? Dat snappen wij heel goed. Zwemmen in de zee is altijd leuk, en zeker als je in het heldere water ook nog gekleurde visjes kunt zien zwemmen. In de eerder genoemde bestemmingen buiten Europa kun je overal heel goed zwemmen in de zee. Het is er in april minimaal 25 graden. Blijf je in Europa, dan moet je even met je kiezen op elkaar, want dan is de zee als je geluk hebt 19 graden, maar op veel plekken nog kouder.

Cyprus zonvakantie
Cyprus zonvakantie
Zonvakantie Dominicaanse Republiek kokosnoot
Zonvakantie Dominicaanse Republiek kokosnoot
Dubai zonvakantie stedentrip
Dubai zonvakantie stedentrip

Home > Zonvakanties > Zonvakantie april