Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Zonvakantie februari

In februari heb je al een groot deel van de winter achter de rug en begint de zon in eigen land weer af en toe te schijnen. Dit is hét moment dat je je weer gaat verheugen op het lenteweer! Maar wat dacht je ervan om een zonvakantie te boeken in februari? Het is nog niet overal even warm, maar er zijn genoeg plekken op de wereld waar je kunt genieten van een welverdiende zon-, zee- en strandvakantie. Een lekker kleurtje op je gezicht, terwijl de lente nog moet beginnen, hoe fijn is dat?!

Zonvakantie februari binnen Europa

Waar is het warm in februari in Europa?

Februari is één van de koudste maanden in veel landen, maar dat betekent niet dat er geen opties zijn voor fijne zonvakanties in februari. In Europa is het aan te raden om te kiezen voor de Canarische Eilanden, hier is ook in de winter zonnig en heb je de meeste kans op warm weer. Vooral Gran Canaria, Lanzarote en Fuerteventura en Tenerife zijn goede bestemmingen voor een winterzonvakantie. Het kan hier in februari rond de 20 graden zijn. Dat is niet verkeerd als je je bedenkt dat het in deze maand in Nederland slechts 6 graden is met veel kans op regen en nachtvorst.

Bekijk hier de laatste aanbiedingen in februari:

Canarische Eilanden VakantieDiscounter

Canarische Eilanden Corendon

Zonvakantie februari buiten Europa

Waar is het warm in februari buiten Europa?

Ben je bereid iets verder te vliegen voor je zonvakantie in februari, dan heb je volop keus. Ga bijvoorbeeld naar de Kaapverdische Eilanden of naar één van de ABC-eilanden, Mexico of de Dominicaanse Republiek. Op het Kaapverdische Sal en Boa Vista is het rond de 24 à 25 graden en op de ABC-eilanden zelfs 30 graden! Neem je zonnebrand maar mee en werk in februari al aan je zomerkleurtje!

Aanbiedingen buiten Europa in februari:

Aruba TUI

Dominicaanse Republiek TUI

Waar kun je in de zee zwemmen in februari?

Natuurlijk is het lekker als het buiten warm is, maar een vakantie is pas echt af als je ook de zee in kunt duiken zonder dat je je daarna nog een uur moet opwarmen. Op de Canarische Eilanden is het nog redelijk fris, de zee is daar ongeveer 19 graden in februari. Op de ABC-eilanden kan de temperatuur wel oplopen tot gemiddeld 26 graden en ook in de Dominicaanse Republiek (27 graden) en Mexico (26 graden) is het heerlijk om een duik in de zee te maken.

Lanzarote zonvakantie
Lanzarote zonvakantie
Aruba zonvakantie
Aruba zonvakantie
Dominicaanse Republiek zonvakantie
Dominicaanse Republiek zonvakantie

Home > Zonvakanties > Zonvakantie februari